Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, bo klienci za pozno odwolali, wiec hura wyjedziemy szybciej do domciu, a kaska sama sie zarabia, oby tak czesciej bylo

dzieki kochana
Życzę zdrówka chorowitkom, a mamusi dodatkowo miłego pobytu u rodziców.
ja tez wzielam ibuprom i zero rezultatu:-Mnie też dziś potwornie boli głowa:-( Ale mnie to od tego wczorajszego wyciaTabletki wzięłam,ale nic nie pomogły:-(
Tygrysku znam sposoby na podwyzszenieale domowe na obniżenie
Martusia ma rację, podobno aronia i czarne porzeczki
![]()
I od nas też sto lat!!!!
Ja też Blizniaczku chcialabym wygrac ale rzadko kiedy gram
Rany jak czytam o tych Waszych ratach to dziękuję losowi że postawił mi na drodzemojego P, ktoremu kochani rodzice zostawili mieszkanie
![]()

a narazie zyjemy na kredycie

może to migrena?????????????? jak wygląda migrena?????????kochana, ja mma ciagle migreny, u mnie to jest pulsujacy bol z jednej strony glowy, najczesciej z lewej, nie moge ani mowic, ani ruszac sie, bo wtedy odczuwam jeszce wiekszy bol, no i bol jest tak mocny ze az mnie na wymioty bierze i zadne tabletki na to nie pomagajaja tez wzielam ibuprom i zero rezultatu:--(
kurcze mialm tabletki na obniżenie cisnienia jeszcze z czasow ciazy ktore lekarz mi przepisal na skorcze!!!!!!!!!! ale musialam je wywalic przy przeprowadzce a teraz by mi sie przydaly:--
-(
Ano My tez mamy jeszcze jedno mieszkanko po babci mojego A. ale narazie jest sobie i czeka na gorsze czasya narazie zyjemy na kredycie
położyłam się troche jak Fifi spał ale zaraz się przebuszil dosłownie dostałam światłowstretumoże to migrena?????????????? jak wygląda migrena?????????
mnie boli cala glowa jakbyym ja miala z kamienia , na oczy ledwo patrze i de melise zrobic sobiekochana, ja mma ciagle migreny, u mnie to jest pulsujacy bol z jednej strony glowy, najczesciej z lewej, nie moge ani mowic, ani ruszac sie, bo wtedy odczuwam jeszce wiekszy bol, no i bol jest tak mocny ze az mnie na wymioty bierze i zadne tabletki na to nie pomagaja

a nie masz czym zmierzyc cisnienia?bo to wyglada na podwyzszone cisnienie, mialam tak w ciazymnie boli cala glowa jakbyym ja miala z kamienia , na oczy ledwo patrze i de melise zrobic sobie![]()
A może jakieś okłady? Kiedy wraca mąż bo taka sama jestes?mnie boli cala glowa jakbyym ja miala z kamienia , na oczy ledwo patrze i de melise zrobic sobie![]()
nie mam ciśniomierzaa nie masz czym zmierzyc cisnienia?bo to wyglada na podwyzszone cisnienie, mialam tak w ciazy
moze oklad spróbuję::-(a mąż po 18:-( jak padne do tej pory to pamiętajcie o mnieA może jakieś okłady? Kiedy wraca mąż bo taka sama jestes?
Kurde no.