reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas calutki czas pada :-(. Co do kredytów to Wam na prawde współczuje.

Mamusiu aż mi się łezka zakręciła jak przeczytałam Twojego posta o śmierci tej dziewczynki.

Życzę zdrówka chorowitkom, a mamusi dodatkowo miłego pobytu u rodziców.​

reklama
A ja tak z Wami pisze , Młoda bawi się na podłodze i nagle stoi koło łóżeczka i jęczy.
No to włożyłam ją porobiła tyli , tuli do poduszki i uwaga! usnęła:-D

wiecie co uwielbiam swoja robote, wlasnie zadzwonila sekretarka ze nie mam dzis zajec, ale mam za nie placone:szok::szok::szok:, bo klienci za pozno odwolali, wiec hura wyjedziemy szybciej do domciu, a kaska sama sie zarabia, oby tak czesciej bylo:tak::tak::tak:

Mnie też dziś potwornie boli głowa:-( Ale mnie to od tego wczorajszego wycia:zawstydzona/y: Tabletki wzięłam,ale nic nie pomogły:-(
ja tez wzielam ibuprom i zero rezultatu:-(:-(

Tygrysku
znam sposoby na podwyzszenie:tak:ale domowe na obniżenie:szok::szok::szok:Martusia ma rację, podobno aronia i czarne porzeczki:sorry::sorry::sorry:
:crazy:

kurcze mialm tabletki na obniżenie cisnienia jeszcze z czasow ciazy ktore lekarz mi przepisal na skorcze!!!!!!!!!! ale musialam je wywalic przy przeprowadzce a teraz by mi sie przydaly:-(:-(:-(

I od nas też sto lat!!!!

Ja też Blizniaczku chcialabym wygrac ale rzadko kiedy gram:-D:-D:-D:-D

Rany jak czytam o tych Waszych ratach to dziękuję losowi że postawił mi na drodze :-D:-D:-D mojego P, ktoremu kochani rodzice zostawili mieszkanie:laugh2::laugh2::laugh2:

Ano My tez mamy jeszcze jedno mieszkanko po babci mojego A. ale narazie jest sobie i czeka na gorsze czasy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a narazie zyjemy na kredycie:eek::eek::eek:

położyłam się troche jak Fifi spał ale zaraz się przebuszil dosłownie dostałam światłowstretu:eek::eek:może to migrena?????????????? jak wygląda migrena?????????

ja tez wzielam ibuprom i zero rezultatu:-(:-(

kurcze mialm tabletki na obniżenie cisnienia jeszcze z czasow ciazy ktore lekarz mi przepisal na skorcze!!!!!!!!!! ale musialam je wywalic przy przeprowadzce a teraz by mi sie przydaly:-(:-(:-(

Ano My tez mamy jeszcze jedno mieszkanko po babci mojego A. ale narazie jest sobie i czeka na gorsze czasy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a narazie zyjemy na kredycie:eek::eek::eek:

położyłam się troche jak Fifi spał ale zaraz się przebuszil dosłownie dostałam światłowstretu:eek::eek:może to migrena?????????????? jak wygląda migrena?????????
kochana, ja mma ciagle migreny, u mnie to jest pulsujacy bol z jednej strony glowy, najczesciej z lewej, nie moge ani mowic, ani ruszac sie, bo wtedy odczuwam jeszce wiekszy bol, no i bol jest tak mocny ze az mnie na wymioty bierze i zadne tabletki na to nie pomagaja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry