reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
sms od kokusi: "od srody jestem odcieta od swiata, nie mam pradu i niewiadomo ile jeszcze bede bez pradu. Przekaz ode mnie zyczonka wszytskim swietujacym dzieciaczkom i pozdrow dziewczyny z bb, trzymajci kciuki za moje wybawienie"
wiec trzymamy kciuki:tak::tak::tak::tak:
oby szybciej kokusia wrocila do cywilizacji:tak::tak::tak: i do nas:tak::tak::tak::tak:

Moje dziecko chyba nigdy nie nauczy sie spac jak czlowiek:-(

moje też :no:

Rany jak czytam o tych Waszych ratach to dziękuję losowi że postawił mi na drodze :-D:-D:-D mojego P, ktoremu kochani rodzice zostawili mieszkanie:laugh2::laugh2::laugh2:

a ja mam szczęście że mam kochanych rodziców którzy kupili mi mieszkanie, mieszkam w nim już 7 lat, w międzyczasie doszedł dziadek, mężuś i Bartek ;-) w dodatku mieszkam w tym samym bloku co moi rodzice :-p

Czy ktoras z was dostala zaproszenie z streetcomu do testowania plymu Jonhson Baby??do nas dzisiaj doszla paczka a w niej duzy plyn 500ml i 17szt.:szok::szok:malych 50ml do rozdawania.....i oczywiscie ulotki:-D:-D:-D:-D

ja nic nie dostałam :-(:-(

Tygrysku, kochana, trzymaj się jakoś

sms od kokusi: "od srody jestem odcieta od swiata, nie mam pradu i niewiadomo ile jeszcze bede bez pradu. Przekaz ode mnie zyczonka wszytskim swietujacym dzieciaczkom i pozdrow dziewczyny z bb, trzymajci kciuki za moje wybawienie"
wiec trzymamy kciuki:tak::tak::tak::tak:
oby szybciej kokusia wrocila do cywilizacji:tak::tak::tak: i do nas:tak::tak::tak::tak:

Biedna Kokusia, pozdrawiamy ją serdecznie, a myślałam o niej jak w tv mowili o braku prądu...:tak::tak::tak:

Sł←ow mi brakuje do tych imbecyli na poczcie!!!!!!!!!!! cly tydzien siedzxe w domu na krok sie nie ruszam bo zimno na dworze i czekam na przesylke dzis schodze na dol do skrzynki i avizo zostawione w srode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry