reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
100 latek dla kochanej Patusi

witam sie i ja
ja juz po pracy, kawka zaliczona, Karolinka w kojcu, a mamusia na bb
nastroj do dupy, wczoraj dowiedzialam sie ze zmarla wnuczka znajomej mojej mamy, dziecko mialo 1,5 roczku:-(:-(:-(przyczyna meningokoki:szok::szok::szok:dziecko nigdy nie chorowalo, 2 dni byla wysoka goraczka i oni nie szli do elkarza, bo sami starali sie zbic, a na 3 dzien juz wysypka i dziecko zmarlo, fdyby zareagowali w 1 dniu to moze by dalo rade uratowac, to straszne, nie moglam spac:-(:-(:-(:-(myslalam ciagle dlaczego ci rodczice maja taki krzyz?????

dzis po poludniu jade do swoich rodzicow, wiec weekend spedze w domku:tak::tak::tak::tak:
milego dzionka kochane

dzień doberek,
Marzycielka trzymamy kciuki bardzo mocno
Agacia nie mogłam się na foteczki napatrzeć, no cudna z ciebie dziewczyna:zawstydzona/y::tak::-D
Ania szybkiego powrotu do zdrówka
Mamusia a ja niepotrzebnie przeczytalam bo teraz to juz w ogóle przewrażliwiona będę Wiki tez gorączkę miał przez 2dni, fakt od razu do lekarza poleciałam, ale czemu to takie niesprawiedliwe, malutki dzieciaczak...ach...

a my zaraz na zakupki uciekamy ostatnie dla mamy, bo w poniedziałek juz wraca:-(
ja wstałam przed 8 na bieganie, a Wiki to nawet do 9 pospał dziś:szok:
a wieczorkiem kolacja z mężowym;-):-p:tak:

buziaczki i miłego dzionka moje kochane

Witam piatkowo:-)
U nas nareszcie nieco lepsza pogoda, nie pada i jest cale 5 stopni, wiec jak tak dalej bedzie to moze w koncu pojdziemy dzis na jakis spacerek:tak:
Wczoraj pojechalam z malym do rodzicow jak Wam wspominalam wczesniej. Chcialam mu zalozyc buty zimowe i kurteczke z kombinezonu, ale Filip tak sie darl, ze skapitulowalam i zalozylam rzeczy jesiene. Jezu ja nie wiem co to bedzie przez te pare najblizszych miesiecy. Chyba raz na tydzien z domu bedziemy wychodzic:wściekła/y:
A i wczoraj dostalismy pierwsze pisemko w sprawie splaty odsetek za kredyt, praiwe 600zl, a to dopiero pierwsza transza jaka przelali nam na konto:-( Jak nam juz caly kredyt przeleja na konto to samych odsetek bedziemy placic prawie tyle co kredytu, powariowali w tych bankach:wściekła/y:

Witam piatkowo:-)
U nas nareszcie nieco lepsza pogoda, nie pada i jest cale 5 stopni, wiec jak tak dalej bedzie to moze w koncu pojdziemy dzis na jakis spacerek:tak:
Wczoraj pojechalam z malym do rodzicow jak Wam wspominalam wczesniej. Chcialam mu zalozyc buty zimowe i kurteczke z kombinezonu, ale Filip tak sie darl, ze skapitulowalam i zalozylam rzeczy jesiene. Jezu ja nie wiem co to bedzie przez te pare najblizszych miesiecy. Chyba raz na tydzien z domu bedziemy wychodzic:wściekła/y:
A i wczoraj dostalismy pierwsze pisemko w sprawie splaty odsetek za kredyt, praiwe 600zl, a to dopiero pierwsza transza jaka przelali nam na konto:-( Jak nam juz caly kredyt przeleja na konto to samych odsetek bedziemy placic prawie tyle co kredytu, powariowali w tych bankach:wściekła/y:
no to powiem ci ze bank najpierw zyczy sobie splate odsetek, bo ja rowniez place wiecej odsetek niz kapital kredytu:szok::szok::sorry:, rata 1200zl, z czego 800zl to sa odsetki

Stoo latek dla Patusi naszej dzisiejszej solenizantki:tak:
Cześć dziewczynki.

Ja dzisiaj zdycham...Mariusz wyjechał,a ja jak na złość się rozchorowałam:-( Wczoraj tak potwornie bolała mnie głowa,że nie mogłam spać.Do tego boli mnie gardło i stawy i mam mega katar...

Fabian wstał o 5:00 na jedzonko i płakał do 7:00:zawstydzona/y: W końcu padł...I spał AŻ do 7:40...Masakra...Ja leżę na łóżku z nadzieją,że zajmie się zabawkami i da mi trochę poleżeć,ale nic z tego.Zabawki mało go obchodzą:sorry: Nauczył się włazić na nasze łóżko i ja leżę,a on sobie włazi i po mnie skacze:eek: To dziecko to jest małpa normalnie...Wczoraj zawiesił się łapkami na umywalce w łazience,podniósł nogi do góry i się buja:szok: Przecież jak on by mi spadł na kafelki...Wszędzie już wlezie ancymon mały.

Teraz ogląda bajkę więc mogę zjeść śniadanie.Ale minęło 5 minut i zaczyna mu się nudzić:sorry: Ja oszaleję...
A nie masz Aniu nikogo w poblizu komu moglabys podrzucic Fabianka? Ja na szczescie od kiedy Filip jest z nami bylam chora tylko raz. Ale czulam sie tak fatalnie, ze na nogach ustac nie moglam. Filipek nie mial wtedy nawet miesiaca i nie moglam ryzykowac, zeby krzywdy mu nie zrobic. Wtedy moja mama przez pare dni przyjezdzala i zajmowala sie malym:tak:
:tak:Witamy się i my kochane

Świetne:-D

Kanus jak tam ptaszyna?

My wstaliśmy znowu przed 9-tą:-) Kochany synuś, dał pospać mamie. Teraz jem śniadanko i potem czas na kawkę:tak:
No my tez dzis przed 9 wstalismy, ale w nocy jak zwykle kilka pobudek zaliczylismy:wściekła/y: Moje dziecko chyba nigdy nie nauczy sie spac jak czlowiek:-(

witam sie i ja
ja juz po pracy, kawka zaliczona, Karolinka w kojcu, a mamusia na bb
nastroj do dupy, wczoraj dowiedzialam sie ze zmarla wnuczka znajomej mojej mamy, dziecko mialo 1,5 roczku:-(:-(:-(przyczyna meningokoki:szok::szok::szok:dziecko nigdy nie chorowalo, 2 dni byla wysoka goraczka i oni nie szli do elkarza, bo sami starali sie zbic, a na 3 dzien juz wysypka i dziecko zmarlo, fdyby zareagowali w 1 dniu to moze by dalo rade uratowac, to straszne, nie moglam spac:-(:-(:-(:-(myslalam ciagle dlaczego ci rodczice maja taki krzyz?????

dzis po poludniu jade do swoich rodzicow, wiec weekend spedze w domku:tak::tak::tak::tak:

Strasznie to przykre mamusiu:-( Nie jestem w stanie wyobrazic sobie co czuja rodzice malej:-( Ja tez z tych matek malo przewrazliwionych, a to czasem bardzo niedobrze:no:
Udanego wypoczynku u rodzicow:tak:
Ale dziewczynki trzymajcie kciuki bo M. był wczoraj na rozmowę w sprawie innej i lepszej pracy.
Mają się odezwać do przyszłego Piątku:tak:
Trzymamy kciuki;-)

A męcz męcz kochana...zdjąteczka REWELACJAAAAAAAAAAAAAAA!!!
:tak:Witamy się i my kochane

Świetne:-D

Kanus jak tam ptaszyna?

My wstaliśmy znowu przed 9-tą:-) Kochany synuś, dał pospać mamie. Teraz jem śniadanko i potem czas na kawkę:tak:
tY TO MASZ DOBRZE Z MOIM ZIECIUNIEM KOCHANYM.....ale ja nie moge az tak strasznie narzekac....Mar po wczorajszym braku snu dizisja wstało o 5:30 na herbatke i potem po 8...a teraz znowu o 11:20 poszła spacku....aniołek....
Jak mały przestanie mnie męczyć i na mnie włazić to wkleję jego fotki przed i po ścięciu przeze mnie jemu włosków wczoraj:-)
A dlaczego Ty mojemu zieciowi scinałas włoski cio????? niby do roczku się nie powinno,ale jak mu ekstra fryz zapodałas to wybaczamy z Mari:p hahahah:-D:-p
witam sie , jestem dzis wściekła więc będe się czaiła w krzakach
Ani myśl.....ale raz wyrzuć to z siebie....NO JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nio a my mówimy dzien dobry kochane mamusie;*

Humorek lepsiejszy,bo od rana swieci słoneczko i jest czysciutkie niebo...zobaczymy jak długo....spacerek juz zaliczony, zakupki tez,a teraz tatus ma chrzeczelny sen na kanapie;P hahaah nawet wygodna jest......:-p

A MAMUSIU bardzo smutne to co napisałas...straszne....kurcze człwiek taki bezbronny w tym wszystkim......ja nawet nie cche myslec co bym zrobiła w takiej sytuacji....

Aniu kochana zdrowiej szybciutko:) i ciesz sie takim zywym dzieciem...ja tez czasem narzekam,ale jakby miala takie siedzace w kącie wystraszone maleństwo to bym z nudów umarła:p hahha

A jeszcze z NEWSÓW spóźnia mi sie @ i nawet nie cche myslec co bedzie jak faktycznie bedzie.......KULKA W ŁEP....

reklama
no to powiem ci ze bank najpierw zyczy sobie splate odsetek, bo ja rowniez place wiecej odsetek niz kapital kredytu:szok::szok::sorry:, rata 1200zl, z czego 800zl to sa odsetki
My jak wyplaca nam juz caly kredyt na konto to bedziemy placic ponad 1600zl odsetek, a kredytu z odsetkami prawie 2000zl. I jeszcze do sierpnia przyszlego roku mamy 1300zl innego kredytu, wiec praiwe 3000zl samych kredytow, a jeszcze chcemy jak najweicej kasy odlozyc:szok: Krucho to widze:-( A jaka macie mamusiu stope oprocentowania?
Boziu to my chyba nigdy się nie dorobimy mieszkania, masakra z tymi odsetkami:no:
No masakra z tymi kredytami. Dla nas najgorszy byl wklad wlasny, bo musielismy miec 20% wkladu wlasnego, czyli 100tys zl i trzeba bylo bankowi wykazac, ze mamy taka kase na koncie, a kto ma dzisiaj 100zl na koncie odlozone? Zwlaszcza z mlodych ludzi:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry