reklama

Grudniowe mamusie 2008

My jak wyplaca nam juz caly kredyt na konto to bedziemy placic ponad 1600zl odsetek, a kredytu z odsetkami prawie 2000zl. I jeszcze do sierpnia przyszlego roku mamy 1300zl innego kredytu, wiec praiwe 3000zl samych kredytow, a jeszcze chcemy jak najweicej kasy odlozyc:szok: Krucho to widze:-( A jaka macie mamusiu stope oprocentowania?

No masakra z tymi kredytami. Dla nas najgorszy byl wklad wlasny, bo musielismy miec 20% wkladu wlasnego, czyli 100tys zl i trzeba bylo bankowi wykazac, ze mamy taka kase na koncie, a kto ma dzisiaj 100zl na koncie odlozone? Zwlaszcza z mlodych ludzi:eek:
my na szcescie nie musielismy nic wplacac, mamy kredyt na 100% wartosci
stope procentowa mamy (stope referencyjna+marza)=1,525%
a libor 3M=0,325%

reklama
Aj Asiu ja potwierdzam słowa Duni my tez "własnego" 100% własnego mieszkanka sie chyba nigdy nie dorobimy :( przykre to strasznie,ale taka prawda....

A co do ptaszyska to wypusciłam dizisja rano.....otwieram pudełko,bo chciałam zobaczyc czy żyje...a on do góry, ja pokrywke w dół prawie mu łepek zgniotłam....na balkon i poleciał.....KOCHANE MALENSTWO.oby zył długo i szczesliwei:p:-p

Mamusia straszne to,co napisałaś:-( Ja chyba nie przeżyłabym takiej tragedii...Nie umiałabym chyba dalej żyć:-(

Asiulka no mama mieszka blisko tylko 3 km od nas,ale...Pracuje,a do tego sama jest chora...Nie chce jej męczyć w takiej sytuacji no i niech mi dodatkowych zarazek nie przynosi;-)

Kana Ty to normalnie jakimś ratownikiem zostań:-p

my na szcescie nie musielismy nic wplacac, mamy kredyt na 100% wartosci
stope procentowa mamy (stope referencyjna+marza)=1,525%
a libor 3M=0,325%
Pewnie braliscie kredyt przed kryzysem kiedy finasowali jescze 100% watosci nieruchomosci. Ja nie pamietam jakie mamy wartosci tych dwoch danych, w kazdym razie wychodzi, ze mamy obecnie oprocentowanie 5,5% w skali roku, a libor tez 3M. A 5,5% to niestety bardzo duzo biorac pod uwagr kwote kredytu jaka wzielismy:-(

Aj Asiu ja potwierdzam słowa Duni my tez "własnego" 100% własnego mieszkanka sie chyba nigdy nie dorobimy :( przykre to strasznie,ale taka prawda....

Kanusia nigdy nie mow nigdy;-)

A jeszcze z NEWSÓW spóźnia mi sie @ i nawet nie cche myslec co bedzie jak faktycznie bedzie.......KULKA W ŁEP....
No to mozemy sobie rece podac:tak: Ja tez co miesiac czekam na @ jak na zbawienie, bo zabezpieczamy sie prezerwatywami, a dla mnie to zadna metoda anty:zawstydzona/y: Ale kurcze tabletek nie chce brac, bo mam po nich zerowe libido, a w chwili obecnej i tak nie jest jakies super wysoikie, a na wkladke jakos zdecydowac sie nie moge:sorry:

Asiulko to tak jak ja....IDENTYKO!!!!!!!!!!!!!1

Aniu kurcze,moj mężwoy sie zawsze ze mnie smieje i własnie mówi,ze z powołanim sie minęłam,bo z chodnika np ślimaki na trawe kłade,albo ostatnio jez na srodku takich sklepów u nas chodził..to znaczy leżał skulony i przestraszony no to nie było innego wyjscia tak jeczałam Kamilowi,ze szlismygo zaniesc spory kawałek dalej do parku....hahhaah aj w ogole jest masa takich scen,ale nie bede pisała,bo sobie pomyślicie,ze chora na móżg jestem:p hahhaha

Pewnie braliscie kredyt przed kryzysem kiedy finasowali jescze 100% watosci nieruchomosci. Ja nie pamietam jakie mamy wartosci tych dwoch danych, w kazdym razie wychodzi, ze mamy obecnie oprocentowanie 5,5% w skali roku, a libor tez 3M. A 5,5% to niestety bardzo duzo biorac pod uwagr kwote kredytu jaka wzielismy:-(
bralismy prawie 2 lata temu, na poczatku tez mielismy wyzsze oprocentowanie, tak okolo 3,5%, ale po wpisie do ksiegi mamy mnijesze, wiec pewnie po 6 mies u was tez bedzie mniej

Asiulko to tak jak ja....IDENTYKO!!!!!!!!!!!!!1

Aniu kurcze,moj mężwoy sie zawsze ze mnie smieje i własnie mówi,ze z powołanim sie minęłam,bo z chodnika np ślimaki na trawe kłade,albo ostatnio jez na srodku takich sklepów u nas chodził..to znaczy leżał skulony i przestraszony no to nie było innego wyjscia tak jeczałam Kamilowi,ze szlismygo zaniesc spory kawałek dalej do parku....hahhaah aj w ogole jest masa takich scen,ale nie bede pisała,bo sobie pomyślicie,ze chora na móżg jestem:p hahhaha
dobra duszyczka jestes:tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry