tygrysek82
Fanka BB :)
To braliście we frankach ze macie libor?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety mamusiu takie oprocentowanie mamy juz po wpisie do hipoteki:-( Ciocia mojego meza pracuje w ksiegach wieczystych i zalatwila nam wpis od reki. Gdybysmy go nie mieli tak szybko musielibysmy placic odsetki o 1% wyzsze. Teraz niestety warunki kredytow sa gorsze ze wzgledu na ten caly niby kryzysbralismy prawie 2 lata temu, na poczatku tez mielismy wyzsze oprocentowanie, tak okolo 3,5%, ale po wpisie do ksiegi mamy mnijesze, wiec pewnie po 6 mies u was tez bedzie mniej
Zdecydowalismy sie na kredyt i trzeba z nim zyc. Moze kiedys w jakiegos totka wygramy
nie wiem do kogo to pytanie,jesli do mnie to tak we frankachTo braliście we frankach ze macie libor?????
tez licze na totkaNiestety mamusiu takie oprocentowanie mamy juz po wpisie do hipoteki:-( Ciocia mojego meza pracuje w ksiegach wieczystych i zalatwila nam wpis od reki. Gdybysmy go nie mieli tak szybko musielibysmy placic odsetki o 1% wyzsze. Teraz niestety warunki kredytow sa gorsze ze wzgledu na ten caly niby kryzysZdecydowalismy sie na kredyt i trzeba z nim zyc. Moze kiedys w jakiegos totka wygramy
![]()

Tygrysku to pytanie do mnie? Jesli tak to bralismy w zlotowkach, z tego co wiem to libor jest w kazdej walucie.To braliście we frankach ze macie libor?????
no nie ja mam kredyt w euro i zamiast libor mam euribor;-) a pytanie bylo do Mamusi i AsiulkiTygrysku to pytanie do mnie? Jesli tak to bralismy w zlotowkach, z tego co wiem to libor jest w kazdej walucie.

wybaczcie kochane ze zapomnialam zaadresowac ale tak mnie glowa boli że ledwo na oczy patrze:-(Nio My tez czekaliśmy na wpis do księgi z 3 tygodnie;-);-);-);-)Niestety mamusiu takie oprocentowanie mamy juz po wpisie do hipoteki:-( Ciocia mojego meza pracuje w ksiegach wieczystych i zalatwila nam wpis od reki. Gdybysmy go nie mieli tak szybko musielibysmy placic odsetki o 1% wyzsze. Teraz niestety warunki kredytow sa gorsze ze wzgledu na ten caly niby kryzysZdecydowalismy sie na kredyt i trzeba z nim zyc. Moze kiedys w jakiegos totka wygramy
![]()

A i ja tez na totka liczęJa nie mam kredytu,a tez licze na totka....hahah wtedy to i mieszkanie bedzie;P![]()

a my rowne 6 mies i przez te 6 miesiecy placilismy az 500zl wiecejNio My tez czekaliśmy na wpis do księgi z 3 tygodnie;-);-);-);-)