reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
bralismy prawie 2 lata temu, na poczatku tez mielismy wyzsze oprocentowanie, tak okolo 3,5%, ale po wpisie do ksiegi mamy mnijesze, wiec pewnie po 6 mies u was tez bedzie mniej
Niestety mamusiu takie oprocentowanie mamy juz po wpisie do hipoteki:-( Ciocia mojego meza pracuje w ksiegach wieczystych i zalatwila nam wpis od reki. Gdybysmy go nie mieli tak szybko musielibysmy placic odsetki o 1% wyzsze. Teraz niestety warunki kredytow sa gorsze ze wzgledu na ten caly niby kryzys:eek: Zdecydowalismy sie na kredyt i trzeba z nim zyc. Moze kiedys w jakiegos totka wygramy:-D

To braliście we frankach ze macie libor?????
nie wiem do kogo to pytanie,jesli do mnie to tak we frankach
Niestety mamusiu takie oprocentowanie mamy juz po wpisie do hipoteki:-( Ciocia mojego meza pracuje w ksiegach wieczystych i zalatwila nam wpis od reki. Gdybysmy go nie mieli tak szybko musielibysmy placic odsetki o 1% wyzsze. Teraz niestety warunki kredytow sa gorsze ze wzgledu na ten caly niby kryzys:eek: Zdecydowalismy sie na kredyt i trzeba z nim zyc. Moze kiedys w jakiegos totka wygramy:-D
tez licze na totka:-D:-D:-D:-D

Nio My tez czekaliśmy na wpis do księgi z 3 tygodnie;-);-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry