M
marzycielka
Gość
Tygrych to idź do Apteki i zmierz a jak nie to może masz od kogo pożyczyć ciśnieniomiesz??
A Młoda już wstała

Ale marudzi to pewnie padnie znowu.
A Młoda już wstała

Ale marudzi to pewnie padnie znowu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tez ja widzeA gdzie jest zapominajka ?
Zapominajka widzę Cię![]()

malych 50ml do rozdawania.....i oczywiscie ulotki

ha ..... nie ukryje się przed namitez ja widze![]()

Ja nie dostałam :-(Tygrysku posłuchaj się Marzycielki i idz do apteki, tam zmierzą ci cisnienie
Czy ktoras z was dostala zaproszenie z streetcomu do testowania plymu Jonhson Baby??do nas dzisiaj doszla paczka a w niej duzy plyn 500ml i 17szt.malych 50ml do rozdawania.....i oczywiscie ulotki
![]()
Tygrysku posłuchaj się Marzycielki i idz do apteki, tam zmierzą ci cisnienie
Czy ktoras z was dostala zaproszenie z streetcomu do testowania plymu Jonhson Baby??do nas dzisiaj doszla paczka a w niej duzy plyn 500ml i 17szt.malych 50ml do rozdawania.....i oczywiscie ulotki
![]()

Ale śliczne Słoneczko wychodzi:-)
A my rano skoczyłyśmy po produkty na spaghetti i kupiłam lasgnie mojemu M.
Będzie w 7 niebie.
Mamusiu Zdrowiej:-)
aha my też w totka musimy wygrać aby kupić mieszkanie![]()
juz wiem dlaczego boli mnie glowa, bo zaczynam byc chora, piecze mnie gardlo, zaczynam kichac i to wtedy kiedy wybieram sie do domciu, ale trudno jakos przezyje, ale z wyjazdu nie zrezygnuje;-);-);-);-);-)
100 latek dla kochanej Patusi
witam sie i ja
ja juz po pracy, kawka zaliczona, Karolinka w kojcu, a mamusia na bb
nastroj do dupy, wczoraj dowiedzialam sie ze zmarla wnuczka znajomej mojej mamy, dziecko mialo 1,5 roczku:--
-(przyczyna meningokoki
dziecko nigdy nie chorowalo, 2 dni byla wysoka goraczka i oni nie szli do elkarza, bo sami starali sie zbic, a na 3 dzien juz wysypka i dziecko zmarlo, fdyby zareagowali w 1 dniu to moze by dalo rade uratowac, to straszne, nie moglam spac:-
-
-
-(myslalam ciagle dlaczego ci rodczice maja taki krzyz?????
dzis po poludniu jade do swoich rodzicow, wiec weekend spedze w domkumilego dzionka kochane
Witam piatkowo:-)
U nas nareszcie nieco lepsza pogoda, nie pada i jest cale 5 stopni, wiec jak tak dalej bedzie to moze w koncu pojdziemy dzis na jakis spacerek
Wczoraj pojechalam z malym do rodzicow jak Wam wspominalam wczesniej. Chcialam mu zalozyc buty zimowe i kurteczke z kombinezonu, ale Filip tak sie darl, ze skapitulowalam i zalozylam rzeczy jesiene. Jezu ja nie wiem co to bedzie przez te pare najblizszych miesiecy. Chyba raz na tydzien z domu bedziemy wychodzic
A i wczoraj dostalismy pierwsze pisemko w sprawie splaty odsetek za kredyt, praiwe 600zl, a to dopiero pierwsza transza jaka przelali nam na konto:-( Jak nam juz caly kredyt przeleja na konto to samych odsetek bedziemy placic prawie tyle co kredytu, powariowali w tych bankach![]()
, my spłacamy 1000zł miesięcznie, mamy kredyt w EURO
, i odkąd jestem na wychowawczym zostaje nam 800zł na życie:-( więc m otwiera dzialalność coby dorobić, trzymajcie kciuki co by mu się udało;-).