reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sto latek dla Patusi naszej kochanej.

Też bym chciała w totka wygrac, tylko że ja nie gram:zawstydzona/y::sorry:. masakryczne te kredyty płacicie, ja mam 750 zł (i jęczę że to dużo), kredyt w złotówkach i dośc wysoko oprocentowany, bo braliśmy 6 lat temu, a wtedy oprocentowanie było wyższe, żałuję ze nie wzielismy we frankach, ale doradzili nam żeby brac w walucie w jakiej się zarabia, wiec mamy w pln

I od nas też sto lat!!!!

Ja też Blizniaczku chcialabym wygrac ale rzadko kiedy gram:-D:-D:-D:-D

Rany jak czytam o tych Waszych ratach to dziękuję losowi że postawił mi na drodze :-D:-D:-D mojego P, ktoremu kochani rodzice zostawili mieszkanie:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Sto latek dla Patusi naszej kochanej.

Też bym chciała w totka wygrac, tylko że ja nie gram:zawstydzona/y::sorry:. masakryczne te kredyty płacicie, ja mam 750 zł (i jęczę że to dużo), kredyt w złotówkach i dośc wysoko oprocentowany, bo braliśmy 6 lat temu, a wtedy oprocentowanie było wyższe, żałuję ze nie wzielismy we frankach, ale doradzili nam żeby brac w walucie w jakiej się zarabia, wiec mamy w pln
Blizniaczku a jesli moge zapytac jaka kwote kredytu braliscie i na ile lat? My tez w pln mamy, doradzili nam ze bezpieczniej, poza tym teraz ciezko o kredyt w walucie, 80% bankow w ogole nie udziela w walucie:no:

Ale śliczne Słoneczko wychodzi:szok::-)
A my rano skoczyłyśmy po produkty na spaghetti i kupiłam lasgnie mojemu M.
Będzie w 7 niebie.

Mamusiu Zdrowiej:-)

aha my też w totka musimy wygrać aby kupić mieszkanie:cool2:

Blizniaczku a jesli moge zapytac jaka kwote kredytu braliscie i na ile lat? My tez w pln mamy, doradzili nam ze bezpieczniej, poza tym teraz ciezko o kredyt w walucie, 80% bankow w ogole nie udziela w walucie:no:
Braliśmy 120 tysięcy na 25 lat, ale to było 6 lat temu, wtedy dostalibyśmy w walucie gdybyśmy chcieli, bo nie było takich problemów jak teraz.
póki co też głownie spłacamy odsetki

Ale śliczne Słoneczko wychodzi:szok::-)
A my rano skoczyłyśmy po produkty na spaghetti i kupiłam lasgnie mojemu M.
Będzie w 7 niebie.
Ale zazdroszcze słonka, u nas ciągle leje, już nawet nie ma tego strasznego wiatru, ale i tak nie ma jak wyjśc bo tak leje, Madzia nie była już tydzień na spacerze.
też mam dzisiaj spagetti, bo moi chłopcy uwielbiaja, a mąz nie więc gotuję wtedy jak go nie ma, a jak jest to robię to co on lubi:-)

reklama
Braliśmy 120 tysięcy na 25 lat, ale to było 6 lat temu, wtedy dostalibyśmy w walucie gdybyśmy chcieli, bo nie było takich problemów jak teraz.
póki co też głownie spłacamy odsetki

Ale zazdroszcze słonka, u nas ciągle leje, już nawet nie ma tego strasznego wiatru, ale i tak nie ma jak wyjśc bo tak leje, Madzia nie była już tydzień na spacerze.
też mam dzisiaj spagetti, bo moi chłopcy uwielbiaja, a mąz nie więc gotuję wtedy jak go nie ma, a jak jest to robię to co on lubi:-)
My wzielismy 3 razy tyle co tlumaczy tak wysoka rate:-(
Ja tez juz swira dostaje od tego siedzenia w domu:eek: Jakas godzinke temu nawet slonko swiecilo, teraz juz zaszlo, ale nie pada, wiec chyba pojdziemy sie przejsc na pol godzinki, bo Filip tez taka maruda przez to siedzenie w domu, ze szok:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry