Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dopiero teraz przeczytałam i odpisałam, jeśli możecie...nie wiem jak wy, ale ja czuje sie fatalnie....sorry dziewczyny, ja rozumiem wszystkich oburzenie też byłam wściekła, zle z drugiej strony to teraz to dopiero wygląda, jakby każda olała i zero wsparcia, nie chciałabym być w takiej sytuacji, możecie mnie zlinczować, ale nic nie poradze, że się teraz źle z tym czuje, kurna, czy my nie możemy się jakoś dogadać, żeby było jak dawniej:-To teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mniea zapomniałam Wam wczoraj napisaćhahah, jaja jak nic
pisałam Wam ostatnio że zamówiliśmy opony zimowe na allegro. Jako że posiadamy jeden samochód zamówiliśmy oczywiście 4 opony. No i wczoraj popołudniu dzwoni kurier że przywiózł opony i czy ktoś może zejść. Mówię mu że nie bo mąż w pracy... To wnosił
w końcu otwieram drzwi a tam on taki zajechany mówi "pani chyba chce mnie zabić", ja patrzę a za nim 8 opon stoi
pytam dla kogo tyle opon, a on że dla mnie
ja mówię mu "jak to? przecież zamawialiśmy 4" , a on że jest tylko kurierem i dostarcza to co ma na zleceniu
![]()

hihiTo teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mnie![]()

cwaniara jednaTo teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mnie![]()

To teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mnie![]()