reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzewczyny kto jest???:elvis:ja dopiero teraz przeczytałam i odpisałam, jeśli możecie...nie wiem jak wy, ale ja czuje sie fatalnie....sorry dziewczyny, ja rozumiem wszystkich oburzenie też byłam wściekła, zle z drugiej strony to teraz to dopiero wygląda, jakby każda olała i zero wsparcia, nie chciałabym być w takiej sytuacji, możecie mnie zlinczować, ale nic nie poradze, że się teraz źle z tym czuje, kurna, czy my nie możemy się jakoś dogadać, żeby było jak dawniej:-(:-(:-(

a zapomniałam Wam wczoraj napisać :-D hahah, jaja jak nic :-D pisałam Wam ostatnio że zamówiliśmy opony zimowe na allegro. Jako że posiadamy jeden samochód zamówiliśmy oczywiście 4 opony. No i wczoraj popołudniu dzwoni kurier że przywiózł opony i czy ktoś może zejść. Mówię mu że nie bo mąż w pracy... To wnosił :-p w końcu otwieram drzwi a tam on taki zajechany mówi "pani chyba chce mnie zabić", ja patrzę a za nim 8 opon stoi :szok::szok::szok: pytam dla kogo tyle opon, a on że dla mnie :szok::szok::szok: ja mówię mu "jak to? przecież zamawialiśmy 4" , a on że jest tylko kurierem i dostarcza to co ma na zleceniu :-D
To teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mnie:-D:-D:-D

Kokusia, trzymam kciuki, żeby szybko naprawili awarię i zebyś już nie była odcięta od świata.

Ollcia, mi też sumienie nie pozwoliłoby zostawic tych dodatkowych opon, kiedyś mieliśmy z mężem taką sytuację ze dostaliśmy przelew, zamiast 1220, to 12200, zadzwoniliśmy do tej firmy i zwróciliśmy im nadwyżkę, pewnie za jakiś czas sami by sie doszukali że popełnili błąd, ale tak ciągle do nas dzwonili jak mieli coś do przewiezienia, bo wiedzieli ze jesteśmy uczciwi i można na nas polegać.

Aniu, my będziemy robić w domku, w rodzinnym gronie, sami bliscy 25 osób:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry