reklama

Grudniowe mamusie 2008

Natalka Krystian miał być Nadia :-D:-D:-D Także jak tylko będzie córeczka następna to na sto procent będzie miała na imię Nadia:tak::-)
Hihih to dobrze, ze zostal Krystianek, nadia by do niego nie psaowala :PPP:-D:-D:-D

To ja będę w mniejszości :zawstydzona/y:, ale mi imię Nadia nie podoba się, ale może dlatego, że wolę typowo polskie imiona;-). My robimy Kaśkę;-). A jakie są zdrobnienia od Nadii?
Hmm chyba Nadusia i.... nie wiem :-D:-D Trzymam kciuki, zeby Kaska sie szybko pojawila :)))

reklama
Dzień dobr dziewczynki!
Tak bardzo chciałabym wiedzieć co u was ale nie wiem kiedy czas znajdę żeby poczytać i tak tylko zaglądnęłam żeby się przywitać i od razu rzucił mi się w oczy suwaczek Natalki. Śliczny !!! Jeden i drugi zresztą. Ściskam cię mocno kochana i troszkę zazdraszczam.
A teraz lecimy na spacerek katarek przeganiać.

Dzień dobr dziewczynki!
Tak bardzo chciałabym wiedzieć co u was ale nie wiem kiedy czas znajdę żeby poczytać i tak tylko zaglądnęłam żeby się przywitać i od razu rzucił mi się w oczy suwaczek Natalki. Śliczny !!! Jeden i drugi zresztą. Ściskam cię mocno kochana i troszkę zazdraszczam.
A teraz lecimy na spacerek katarek przeganiać.

A w ogóle Nati to ja chyba Ci jeszcze nie gratulowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Także moje ogroooooooomniaste gratulacje:-):-):-):tak::tak::tak: Zdrówka dla Ciebie i dla ma się rozumieć córeczki ;-):tak: Niech ładnie tam rośnie u mamusi w brzuszku:-)
Dziekuje kochane, az mi sie od razu weselej zrobilo :tak::tak: Bo tak szczerze sie przyznam, ze bardzo sie ciesze i wogole nie moge sie doczekac, ale chwilami wydaje mi sie, ze to za wczesnie i nie mam sily, mam ochote polezec, nic nie robic a moj STARSZY SYN zdaje sie tego wcale nie rozumiec:-D:-D Daje mi popalic :)) Do tego mezus dzis w pracy, pogoda okropna, bo tak to chociaz pakuje malego w wozek i ide i mam troche spokoju :-D:-D A mam pytanko czy Wasze dzieciaczki wrzucaja juz takie klocki ksztalty do otworow?? Np kwadat do kwadratu, kolo do kola, serce do serca itp?? Wczoraj mu takie kupilam, pokazuje mu tysiac razy, ale on wcale nie czai:-D:-D

Natalka ja Ci współczuję mdłości i tego,że starszy syn:-D nie daje Ci odpocząć,ale również zazdroszczę,bo ciąża była dla mnie najcudowniejszym okresem w życiu:tak: Choć tez bardzo ciężkim.mój mężulek ostatnio zaproponował żebyśmy za rok robili córeczkę;-)

Natalka.....nie martw sie....Mari tez ma taki garnuszek na klocuszek, do którego "w załozeniu" powinna w odpowiednie otworki wrzucac odpowiednie kształty i nie bardzo......ale lubi je wyrzucac i wciskac muzyczkę.....ale na to maja jeszcze czasik nasze szkraby :tak::tak::tak:

Załączniki

• 000060_1.jpg
    000060_1.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 39
Natalka ja Ci współczuję mdłości i tego,że starszy syn:-D nie daje Ci odpocząć,ale również zazdroszczę,bo ciąża była dla mnie najcudowniejszym okresem w życiu:tak: Choć tez bardzo ciężkim.mój mężulek ostatnio zaproponował żebyśmy za rok robili córeczkę;-)
Dla mnie wlasnie tez ciaza byla najwspanialszym okresem w zyciu, wlasciwie maly tez nie dal mi bardzo w kosc i mialam same mile wspomnienia dlatego tak szybko druga ciaza :-D:-D:-D W sumie nie plamnowana, ale tez sie w sumie nie zabezpieczalam jakos po zeby :-D:-D:-D Aleprzeanalizowalam sobie wszystkie za i przeciw i jednak jest wiecej plusow:)) , ja sie teraz troszke przemecze, ale za 3-4 latka dzieciaczki beda sie razem bawic a my z mezusiem wreszcie odpoczniemy :)))))))) A Wy wszystkie, ktore planujecie dzieciaczki akurat pierwsze odchowacie w miare i znooooow wszystko od nowa pieluszki, kupki, nieprzespane nocki, a ja Wam wtedy bede wysylac pocztowki ze slonecznej Majorki, opalona i wypoczeta hihihihi:-D:-D:-D

Natalka.....nie martw sie....Mari tez ma taki garnuszek na klocuszek, do którego "w załozeniu" powinna w odpowiednie otworki wrzucac odpowiednie kształty i nie bardzo......ale lubi je wyrzucac i wciskac muzyczkę.....ale na to maja jeszcze czasik nasze szkraby :tak::tak::tak:
Wlasnie ten sam garnuszek kupilsmy i jak narazie maly tylko naciska nosek, zeby gralo albo sciaga poikrywke i wywala wszystkie klocuszki:)) Czasem jak piszecie jakie postepy robia Wasze dzieciaczki to mi sie wydaje, ze moj troszke odstaje, mowi tylko Tata, pokazuje tylko gdzie sroczka kaszke wazyla i na kubusia puchatka wola Bu, a wasze juz chodza same kilka krokow, mowia tyle slow, robia kosi kosi i tyle innych rzeczy:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry