tygrysek82
Fanka BB :)
Widzisz jak to szybko minęło!!!!!!!!A wiecie,że ja za 2 dni będę miała męża w domuHurra:-):-):-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzisz jak to szybko minęło!!!!!!!!A wiecie,że ja za 2 dni będę miała męża w domuHurra:-):-):-)

No co Ty!!!!!!!!!!! przecież wydaje mi się że pisałaś wczoraj że ci mąż wyjeżdza!!!!!!!!!!!!!Tygrysku wiesz z tym to bym się trochę kłóciła;-) Ale jak tak mówisz...To niech będzie;-)![]()

czyli czekamy na kolejnego ząbkaczekamy, czekamy
Zapomniałam Wam napisać że byłam dziś z Bartkiem u lekarza. Pisałam z rana że w nocy budził się z płaczem i dziś od rana też cały czas płakał. No tak żałośnie, jakby mu coś było... Łapał się też za uszko i przestraszyłam się że może ma jakieś zapalenie no i poszliśmy. Na szczęście okazało się że jest w porządku, tylko gardełko lekko zaczerwienione.
No ale nad był bardzo markotny i w końcu pomyślałam że to może kolejny ząbek, bo strasznie zaczął wszystko gryźć, posmarowałam mu dziąsła dentinoxem , podałam ibufen i w końcu się uspokoił i wrócił mu humorek. Więc chyba jednak ząbek...

no to wreszcie bedziesz się usmiechać ;-)A wiecie,że ja za 2 dni będę miała męża w domuHurra:-):-):-)
Szczerze mówiąc jak myślę o tym wstecz to też czuję jakby wczoraj wyjeżdżał...Bo właściwie ten czas bez Mariusza to tak jakoś przelatuje i nie za bardzo jest ważny i nawet nie pamiętam co w tym czasie robiłam...Ale jednak każdy dzień z osobna to taaaaki długi![]()

czyli czekamy na kolejnego ząbka![]()