reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ach dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę:-)

A teraz idę się kapać i spać,bo ledwo żyję...A Fabiula pewnie będzie się budził no i o 6:00 będzie koniec spania...Także uciekam.

Dobranoc:-)

reklama
Madzienko, to super z tym sprzedawcą, chyba nie chcial sobie psuć opini dla paru groszy, szkoda ze my nie mileiśmy tyle szczęścia.

Aniu, cieszę sie razem z Tobą, będziesz w końcu miała uśmiech od ucha i nie będzie czasu na ból głowy;-).

Ollcia, dobrze, ze Bartus zdrowy, a ząbek niech wyłazi jak najszybciej i nie męczy już chłopaczka.

Marzycielko, świetnie i mąz zadowolony i Ty i teściowa nawet:szok:, Ty to wiesz jak uszczęśliwić rodzinkę, a wystarczyło tylko przefarbowac włosy, jak to niewiele do szczęścia potrzeba

A ja mam mały problem, miałam od tego cyklu brać pigułki anty, rano coś jakby się zaczęło, ale myślę sobie wezmę wieczorkiem, a wieczorkiem nic nie mam i nie wiem czy to rzeczywiscie @ czy tylko jakieś upławy, jestem w kropce czy łyknąć tabletkę czy nie :confused:

Moze tak, ale nie wiem czy brać tą tabletę dzisiaj czy poczekac do jutra
Szukałam odpowiedzi na necie i szkoły sa różne

Idę się kąpać i spać, bo jakaś padnięta juz jestem
Miłej nocki

och, Agaciu, oby szybko wyszedł, bo ten ostatni to taaaak dłuuuuugo wyłaził że szok, jeśli teraz będę musiała przez tak dlugi czas słuchać marudzenia to słowo daję - osiwieję :szok:
no ja rowniez osiwieje, bo czekamy na 4 zabka i wlasnie mamy katar:szok:i nie spimy w nocy, a dzisiaj moje dziecko obudzilo z czerwonymi policzkami, nie wiem co to moze byc bo policzki sa zimne:confused::confused::confused:
milego dzionka

oooooo, pierwsza????????wstawac spiochy!!!!!!!!!!!!!!!

hey

mamusiu z tymi czerwonymi policzkami to gdzieś czytałam , że to może być jakaś wirusówka ale nie wiem nic więcej.Pogogluj sobie.
bliźniaki dobre :-D:-D:-D uszczęsliwiłam rodzinke nie ma co haha

Nom a więc wstaliśmy ok 7.20 Młoda żwawa i chętna do zabawy a ja padnięta.
Tak mi się spać chce , że o boziu:zawstydzona/y:
Na dzisiaj nic nie przewiduje.Tzn. mam zamiar siedzieć w domu i tylko do sklepu po bułki wyskoczyć ale musze zabezpieczyć wózek bo strasznie pizdzi;-)

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-)

reklama
I ja sie witam z kawą:tak:
Kurcze taki miałam dziś twardy sen, że nawet sie nie przebudziłam jak mąż do pracy wychodził:eek: ale niestety o 7 30 pobudka zrobiona przez synka postawiła mnie na nogi ale ciągle marzę o łóżeczku:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wczoraj się umówiłam z koleżanka na dziś ale tak mi się nie chce nigdzie wychodzić:-(:-(:-(buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry