mamusia2008
mamusia Karolinki
Jeszcze tylko życzonka dla dzisiejszych solenizantów:
Wszystkiego najpiękniejszego dla Aniki i dla Filipka,kochani solenizanci bądźcie zdrowi, szczęsliwi i uśmiechnięci
i my życzymy 100 latek

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkiego najpiękniejszego dla Aniki i dla Filipka,kochani solenizanci bądźcie zdrowi, szczęsliwi i uśmiechnięci

Podpinamy sieJeszcze tylko życzonka dla dzisiejszych solenizantów:

, zimno, że znowu nigdzie nie pójdziemy :-(, wczoraj mały był 5 min na dworze a ostatnio na spacerku w sobote całe 20 min
. Bardzo zimny wiatr u nas wieje cały czas.
od rana probuje sie do was dostac ale to nic wybaczam mu bo mam dzis bardzo dobry dzin
zawsze cos zaoszczedzone;-) a dzis udalo mi sie sprzedac lezaczek oddalam go do komisu bo niemoglam sie go pozbyc i potem zalowalam bo wyczytalam ze biora 30% od sprzedazy a ze ja nigdy do komisu nie oddawalam to myslalam ze od ceny ktora ja im podalam a tu niespodzianka dostalam az 1.05 zl wiecej
ale super ze dostalam tyle ile chcialam a nie mniej

to superA wiecie,że ja za 2 dni będę miała męża w domuHurra:-):-):-)

witamJa również jestem szczesliwą grudniowa mamą :-)

to fajnie ze udalo sie dogadac ze sprzedawcaDostałam maila....że pieniążki za filiżanki zostały już przelane na moje konto...szukam nowych
ale chyba juz nie na allegro
![]()

co ty za glupotki opowiadasz mala poprostu steskniona za tatusiem a ty sobie wkrecasz ze cie nie lubie nie ladnie:-)Witamy środowo
To super że Bartusiowi nic nie dolega no i oby szybciutko wylazła kolejna perełeczka i małemu wrócił dobry humorek
Aniu super. A widzisz jak z nami czas szybko leci?
Madzienko fajnie że udało Ci się odzyskac kasę. Jednak są jeszcze uczciwi sprzedający na allegro
Może Karolinka coś złapała od Ciebie? No właśnie a Tobie co powiedział wczoraj lekarz?
A u nas kolejny dzień siedzenia w domu bo strasznie pizga. Ja oszaleję wkońcu z tymi moimi babami. A wogóle to doszłam wczoraj do wniosku że moje młodsze dziecko mnie nie lubi. Cały dzień mi się darła i to bez powodu a jak wrócił tatuś to banan od ucha do ucha i z rąk mu zejśc nie chciała

i pposzedl spac i wiaterek mu tam nie wial
Czesc dziewczyny my juz jestesmy z powrotem
I jestem załamana, dostalismy skierowanie do szpitala na rutynowe badania. Najbardziej mnie przeraża fakt , że będą robić mu gastroskopie :-(, przez weflon wpuszcza mu płyn który doprowadzi go do letargu i wprowadzą rurkę która pobierze z żoładeczka jakieś wiązki :-(.
A najśmieszniejsze jest to, że powód , że idziemy do szpitala to to , że jesst na 3 centylu zadnych innych objawów. Badania krwi przejrzała, które są dobre, badanie moczu, dobre, osłuchała go i pytała sie co je i koniec.
No i przy okazji zobaczyła ze ma mała przepukliną :-(.
A jechałam tam z nadzieją ze moja pediatra przesadza i uzyskam same dobre wiadomości.
Powiedziała ze to moja decyzja czy pójdziemy do szpitala czy nie. Na czwartek umówiłam się jeszcze prywatnie do pediatry - podobno bardzo dobry - i zobaczymy co powie.
aj dziekuje
zrobione z komórkihahahha takie spontaniczne
![]()
Cyprysiowa wybaczone, żeby tylko Lutuś w końcu się pozbył tego choróbskaDziewczynki mam nadzieje ze mi wybaczycie ze tylko o sobie ale nie mam doslownie czasu w ogole zeby sie rozpisywac. Samo nadrabianie zajelo mi 2 godziny na raty i juz nawet nie pamietam co napisac chcialam...
Ciekawe jak tam Zapominjaka, mam nadzieję ze z Iggym wszytsko w porządku

mnie tez sie podobaNom a kolor moich włosów zrobił ogromne wrażenie na teściowej bo ona ma rude włosy i kocha takie a ten odcien co ja mam jest jej wymarzonym
A wogóle to chciałam powiedzieć , że tamte moje zdjęcia wykasuje i wstawie nowe bo przeczytałam na forum urody , że rude nie mogą robić sobie czarnych kresek pod oczami i wogóle inne odcienie powinny używać.
No i się tak umalowałam i wyglądałam bardzo fajnie a w dodatku wyregulowałam sobie brwi i jestem zachwycona.
Tak mi to poprawiło humor , że jeszcze nóżki przelece i wogóle peeling sobie zrobie.
A mąż w sklepie jak mu pokazałam ten kolor to powiedział , że będe brzydko wyglądać i wogóle a jak mnie dzisiaj zoabczył to oniemiał i strasznie mu się podoba.,![]()
bardzo Ci pasuje ten kolorekA wiecie,że ja za 2 dni będę miała męża w domuHurra:-):-):-)
Szczerze mówiąc jak myślę o tym wstecz to też czuję jakby wczoraj wyjeżdżał...Bo właściwie ten czas bez Mariusza to tak jakoś przelatuje i nie za bardzo jest ważny i nawet nie pamiętam co w tym czasie robiłam...Ale jednak każdy dzień z osobna to taaaaki długi![]()
;-)
a teraz kochamy się jak wariaci, ale tez cieszymy się np. że ja jade do PL i będziemy mieli troche czasu tylko dla siebie i osobno, i nikt nie mówi, że to wielka tragedia juz bo osobno i żcyie sensu wtedy nie ma, jest inne, ale tez trzeba się nim cieszyc, bo co dopiero będzie jak nagle tej osoby zabraknie?życie straci sens?nie poradzę sobie?nie może tak byc, wiadomo każdy cierpi w takich sytuacjach, ale trzeba byc przygotowanym na różne sytuacje i umieć spędzać czas i radzić sobie ze wszystkim równiez osobno.
i mam nadzieje, że nikt nie poczuje się urażony, bo to miała byc naprawde dobra rada
z własnego i nie tylko doświadczenia
Dostałam maila....że pieniążki za filiżanki zostały już przelane na moje konto...szukam nowych
ale chyba juz nie na allegro
![]()
A ja mam mały problem, miałam od tego cyklu brać pigułki anty, rano coś jakby się zaczęło, ale myślę sobie wezmę wieczorkiem, a wieczorkiem nic nie mam i nie wiem czy to rzeczywiscie @ czy tylko jakieś upławy, jestem w kropce czy łyknąć tabletkę czy nie![]()

Na dzisiaj nic nie przewiduje.Tzn. mam zamiar siedzieć w domu i tylko do sklepu po bułki wyskoczyć ale musze zabezpieczyć wózek bo strasznie pizdzi;-)
no widzę, że nie tylko ja taka niechętna na wychodnewczoraj się umówiłam z koleżanka na dziś ale tak mi się nie chce nigdzie wychodzić:--
-(buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ale pogoda wcale nie zachęca, myślę, jednak, że może jakis mały spacerek da się zorganizowaćA wogóle to doszłam wczoraj do wniosku że moje młodsze dziecko mnie nie lubi. Cały dzień mi się darła i to bez powodu a jak wrócił tatuś to banan od ucha do ucha i z rąk mu zejśc nie chciała
moja tez woli tatusia, jak tylko wraca z pracy to nawet nie daje mu do toalety pojsc, taka tatusiowa przylepa
mimo, że chłopiec, ale ja go rozumiem, ileż można z mamą siedzieć
to jak tata wraca po takiej nieobecności to gna do niego jak perszing
ale ja tam sie cieszę, przynajmniej mam troche czasu dla siebie wtedy;-)
Marzycielko, a gdzie obiecane fotki?

a z nami spi smacznie nawet do 10
...więc od wczoraj czytam książeczkę uśnij wreszcie i od niedzieli zaczynamy nauke...zobaczymy jak długo