Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniu widzisz jak szybiutko zleciałoA wiecie,że ja za 2 dni będę miała męża w domuHurra:-):-):-)

witamy w naszym miłym gronieJa również jestem szczesliwą grudniowa mamą :-)
Madziu to rewelacyjnie......ja niestety nie mam tyle szczęscia....nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam,ze zamówiłam mojemu K koszulke i czapke...czapkę musiałam odesłac,bo mu niestety w ogole nie pasowała i była taka możliwośc jeszcze pisałam do tego goscia.....a teraz....wysłalam ja 13 pażdziernika do dzis Zero odzewu.....ani czapki, ani pieniążków,ani nawet odp na maile.....Dostałam maila....że pieniążki za filiżanki zostały już przelane na moje konto...szukam nowych
ale chyba juz nie na allegro
![]()
:-o ile sie nie myle na TVP 2....we srody i czwartki o 20:40.....a na ktorym kanale teraz leci Hause???????????

nio ja Czekam na decyzje......dobrze,ze Wam przyznali......superprzed chwila dostalam wkoncu decyzje o zasilek rodzinny no i przyznali nam na roktakze mam dzis super ekstra dobry dzien
![]()

Szalejemy z Fabiankiem,bo spać nie chce...Wiecie,że ja jeszcze w piżamie

:-( a to niestety taki okres chorubsk teraz
dostałam smsa od zapominajki
" mamy znowu infekcje jelitowa. narazie nawet powrot do domu nie jest bliski":-(

Kana pocieszę Cie że nie tylko Ty masz pecha do sprzedawców. My się od początku sierpnia ciągamy z facetem od chłodnicy. Na początku obiecywał że juz wysyła, potem przestał wogóle odbierac telefony. Dopiero jak oddaliśmy sprawę do allegro to się łaskawie odezwał że przelał pieniądze na konto. No ale od tygodnia tych pieniędzy nie ma. Miał przesłac potwierdzenie i też cisza. Marcin zamierza iśc z tym wkońcu na policjęMadziu to rewelacyjnie......ja niestety nie mam tyle szczęscia....nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam,ze zamówiłam mojemu K koszulke i czapke...czapkę musiałam odesłac,bo mu niestety w ogole nie pasowała i była taka możliwośc jeszcze pisałam do tego goscia.....a teraz....wysłalam ja 13 pażdziernika do dzis Zero odzewu.....ani czapki, ani pieniążków,ani nawet odp na maile.....:-
-
-(
No właśnieOjej biedny Igorek:-( Pozdrów ich od nas.