Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dostałam smsa od zapominajki
" mamy znowu infekcje jelitowa. narazie nawet powrot do domu nie jest bliski":-(

a na ktorym kanale teraz leci Hause???????????
Marzycielko, a gdzie obiecane fotki?

dostałam smsa od zapominajki
" mamy znowu infekcje jelitowa. narazie nawet powrot do domu nie jest bliski":-(
napisalam smsa do zapominajki i sa z Igorkem znowu w szpitalu:-(
Kana napisz do allegro, koniecznie, o swoje trzeba walczyć![]()

boki zrywam
no co ???

no co ???
Wiesz jaka ona aparatka.
Staje na psim spaniu i się kołysze ja mówie do niej " Bzdziągwa usiądź bo upadniesz" a ona w śmiech no to do niej idę ( ledwie sama powstrzymuje smiech)
a ona wtedy pisk i klap na tyłek i oczy aniołka no nie BZDZIĄGWA??
Odwracam się a ona z nowu wstaje i się chichra ze mnie
beciaczek kiedy będziecie w Skarżysku?

dziś mi zamknął drzwi do sypialni przede mna i sobie tam po cihutku broił, i w efekcie lampke mi popsuł
ale fajowoJejku Dagulla koniecznie ją pozdrów od nas i ucałuj....no i zyczymy zdrówka dla Igiego:*:*dostałam smsa od zapominajki
nio wiem Madziu tylko niestety to nie jest przez allegro.....i kurcze kombinuje jakby to rozwiązac.....:-pozdrów ich od nas też...
Kana napisz do allegro, koniecznie, o swoje trzeba walczyć![]()
widocznie z niektórymi osobami tak własnie trzeba....Kana pocieszę Cie że nie tylko Ty masz pecha do sprzedawców. My się od początku sierpnia ciągamy z facetem od chłodnicy. Na początku obiecywał że juz wysyła, potem przestał wogóle odbierac telefony. Dopiero jak oddaliśmy sprawę do allegro to się łaskawie odezwał że przelał pieniądze na konto. No ale od tygodnia tych pieniędzy nie ma. Miał przesłac potwierdzenie i też cisza. Marcin zamierza iśc z tym wkońcu na policję
No właśnie

dokładnie....... to jest taki sklep undergrande.com .... nio i najgorsze jest to,ze to nie sa takie tanie rzeczy.....sama czapeczka kosztowała 85zł....no kurcze ulica nie chodzi....madzienko kana chyba nie kupowala tego przez allegrotak mi sie kojarzy bo moj brat tez kupuje takie ciuchy ;-)
Je
nio wiem Madziu tylko niestety to nie jest przez allegro.....i kurcze kombinuje jakby to rozwiązac.....:-dry:
dokładnie....... to jest taki sklep undergrande.com .... nio i najgorsze jest to,ze to nie sa takie tanie rzeczy.....sama czapeczka kosztowała 85zł....no kurcze ulica nie chodzi....
A my juz po obiadku....zrobiłam piersiatka smażoe, do tego ziemiaczki, i marcheweczka potarta....mniami![]()

bo nr telefonu nie widzialam