reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kanusia, taki już los tych naszych mężowych, że czasem im się obrywa:zawstydzona/y:, ale i tak nas kochają:-)
Powodzonka na licytacji;-)

Ja też spadam, bo muszę ubrać Młodą i jechać chłopaków odebrać z tanców, a tak mi się nie chce przez tą pogodę

reklama

jak Wiki miał ok. 2 miesiące to wygrała xfactor Aleksandra burke z ta właśnie piosenką i leciała non stop w tv to Wiktor się przy niej uspokajał:tak:

hehhe u nas ostatnio Babe Lili króluje:-D:-D:-Dz Piratami:szok::eek:

YouTube - Bebe Lilly - Piraci

ja dzieki niej mogłam zjeść kolacje:tak::-D
czy wasze dzieciaki jak widzą, że jecie tez tak pędem do was leca?
no mój to taki obżarciuch, że potrafi zjeśc swoje i do mnie jeszcze przychodzi poszamać:tak:a ja w takiej sytuacji nie mam za bardzo możliwości, żeby mu czegos nie dawać, bo jak nie dam spróbować to zarz ryk:tak::szok:

a my zaliczyliśmy popołudniowy spacerek, lodówka przy okazji uzupełniona;-)a Wiki się troche uspokoił, bo mieliśmy dziś wypadek, upadł niefortunnie i przebił sobie warge wewnątrz ząbkiem, krewki troche było, że aż się wystraszyłam, ale już dobrze, tylko chyba go bolało, bo strasznie długo marudził, na szczęście spacerek go uspokoił

a ja dziś pierwszy raz od miesiąca skusiłam się na bułeczkę na kolacje:tak:ciemną, ale jednak pieczywo, bo do tej pory to tylko wasa, ale to było pyszne, mniam:-p

słuchajcie laski moje Tczewowo zawiało śniegiem:p hahahh bialutko i ładniutko dookoła...kurcze szkoda,ze pożyczyłam aparat,bo bym Wam przesłała zdjatka....:-(:sorry2:

U nas z rana pogoda była beznadziejna,wiec stwierdziłam,że jeden dzionek posiedzimy w domu.A później wyszło takie śliczne słonko...Tylko,że mi już się nie chciało ruszać tyłka:zawstydzona/y: I zostaliśmy w domciu:-p

Beciaczku Fabian ostatnio wyrżnął całą buzią w podłogę:-( I na początku nic nie było widać,a po chwili spuchła mu cała górna warga,bo walnął się ząbkami...Na szczęście szybciutko zeszło.

A czytałaś moją odpowiedź na Twoją radę???

Masz naprawdę zarąbiste podejście do życia.A do sportu i zdrowia to już całkowicie:tak: Niestety ja tak nie potrafię...:dry: I o związku też fajnie myślisz:tak: Może i ja kiedyś do tego dorosnę,kto wie;-)

Agaciu chodziło mi o to żeby nie być tak uzależnionym,o takie zdrowe,rozsądne podejście.Moje wydaje się nie którym dziecinne i niedojrzałe.Ja cała żyje Mariuszem i tym,ze on jest.Tak jest mi dobrze.Nie chce się nauczyć tego jak byłoby bez Mariusza,bo wiem,że żyłabym dalej.Ale myślę,że może takie zdrowsze podejście,bez uzależnienia nie byłoby złe.Na razie tego nie chcę i nie potrzebuję,bo tak mi dobrze.

Agacia u nas wypada w niedzielę,więc tak robimy,ale gdyby wypadało w tygodniu to byśmy przesunęli na weekend.

Widziałyście zapowiedź jutrzejszych Rozmów w toku???Będą kobiety z rozstępami...O matko:szok: Ja w życiu nie widziałam czegoś takiego:szok:

reklama
Dziewczyny a wyprawiacie roczek maluchom w dzien w który przypada czy np. przesuwacie na sobote czy niedziele? Np. jak wypada w środe to robicie w środe czy w sobote?

Agaciu, u nas roczek wypada w poniedziałek, więc robimy dzień wcześniej - w niedzielę :tak:

Widziałyście zapowiedź jutrzejszych Rozmów w toku???Będą kobiety z rozstępami...O matko:szok: Ja w życiu nie widziałam czegoś takiego:szok:

nie widziałam, ale brzmi interesująco... jak nie zapomnę to obejrzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry