jedna dziewczyna przytyła w dwa tygodnie 25 kg![]()
że co???

jak to w ogóle możliwe? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jedna dziewczyna przytyła w dwa tygodnie 25 kg![]()

jak to w ogóle możliwe? 
U nas wypada w środę, wieć chyba zrobimy w soboteAgaciu, u nas roczek wypada w poniedziałek, więc robimy dzień wcześniej - w niedzielę
.

No sama jeste ciekawa, ale jutro nie obejrze bo jedziemy z małym do lekarz, a kiedy są powtórki?że co???jak to w ogóle możliwe?
![]()
Ja przez całą ciążę przytyłam 26,a to i tak bardzo dużo.Nie mam pojęcia jak ta dziewczyna to zrobiła
Naprawdę nigdy w życiu nie widziałam tak obrzydliwych brzuchów...Katastrofa
Jak ja się cieszę:-) Baaaaaaardzo:-) Jestem podekscytowana jak przed pierwszą randką
No sama jeste ciekawa, ale jutro nie obejrze bo jedziemy z małym do lekarz, a kiedy są powtórki?
Ollcia ja też nie wiem jak to możliweJa przez całą ciążę przytyłam 26,a to i tak bardzo dużo.Nie mam pojęcia jak ta dziewczyna to zrobiła
Naprawdę nigdy w życiu nie widziałam tak obrzydliwych brzuchów...Katastrofa
![]()
Łaaaaa a ja jeszcze tylko jutro obudzę się sama,a pojutrze już z MariuszemJak ja się cieszę:-) Baaaaaaardzo:-) Jestem podekscytowana jak przed pierwszą randką
![]()

Idzie poprzytulac męża hihija uciekam, zaraz mężuś z pracy wróci
dobranoc :*

Hihi ... to co teraz tydzien Cię nie będzie na BB ?A ja siedzę jak na szpilkach:-) Głupia noNormalnie aż mnie nosi z radości i nie wiem co ze sobą zrobić
![]()

Trzeba nadrobić 3 tygodnie zaległości i jeszcze być w tym czasie na bieżąco także wiesz

No a po tych dwóch latach to co ?Czytałam różne artykuły o miłości i oczywiscie tak po lekarsku to piszą,ze to chemia i ze nie trwa to zazwyczaj dłużej niż 2 lata i wiadomo hormony się uwalniają,działają na mózg i takie tam...I że nie mogłoby to trwać dłuzej,bo organizm po prostu nie dałby rady.Może ja dla tego taka wykończona się czuję???Z tej miłości???![]()