Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i pare dni jak bez ręki byłam:-(.
. 
. Dzieci w naszej rodzinie zalapują nocnik po 1,5 roku ,
:-(. Ach jeszcze korki wysadziłam.
Kupiłam też szczeniaczka i pokazałam Filipkowi a on oczu od niego nie mógł oderwać
musiałam poczekać aż wyjdzie z pokoju żeby go schować bo tak to był płacz jak chciałam go zabrać
czuje się boskoooooooooooooo
A ja już wróciłam od fryzjeraKupiłam też szczeniaczka i pokazałam Filipkowi a on oczu od niego nie mógł oderwać
musiałam poczekać aż wyjdzie z pokoju żeby go schować bo tak to był płacz jak chciałam go zabrać
![]()
hej
W czwartek trafiłam do szpitala :-( Karetka mnie zabrała, miałam straszną biegunkę, ciągle wymiotowałam, spadało mi ciśnienie i puls :--
-
-(. Wczoraj po kroplówkach czułam się już lepiej, a dzisiaj wypisałam się na własne żądanie.. bardzo tęskniłam za Bartkiem :-(
A to wesoło masz dzisiajnie wiem co się ze mną dzisiaj dzieje, nie 13 a potłukłam miseczke Kubula (wyskoczyła mi z ręki w trakcie śniadania), swój ulubiony kubek, przypaliłam obiad małego i boje się cokolwiek wziąść do ręki:-(. Ach jeszcze korki wysadziłam.

Dobrze że już się lepiej czujeszhej
W czwartek trafiłam do szpitala :-( Karetka mnie zabrała, miałam straszną biegunkę, ciągle wymiotowałam, spadało mi ciśnienie i puls :--
-
-(. Wczoraj po kroplówkach czułam się już lepiej, a dzisiaj wypisałam się na własne żądanie.. bardzo tęskniłam za Bartkiem :-(

nio to rewelacja....super......a teraz czekamy na fotki ze zmianyA ja już wróciłam od fryzjeraKupiłam też szczeniaczka i pokazałam Filipkowi a on oczu od niego nie mógł oderwać
![]()
oj Olciu no pewnie,ze tęskniłaś,,,kazda z nas by umierała bez maleństwa.....napisz jak sie czujesz???? i od czego to wszystko????hej
-

godzinnej drzemce.....a ja nio cóż...zamówilam w koncu to łożeczko i teraz popijam soczka