reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej :-D
słuchajcie wczoraj pojechaliśmy na te nocne zakupy do tesco , chcielismy kupic szczeniaczka uczniaczka , okazało się że on kosztuje w tesco 180 zł!!!!!!!!!!!!:szok: wiec dzis jade do reala gdzie cena za niego wynosi ok 120zl:sorry: ale kupilismy klocki drewniane 100szt za 35zł:-D:-D a jaaaaaaaaaaaaaaaa dzis ide do fryzjera:tak::tak:musze cosik z włoskami zrobić:tak::tak:

ps. My jeszcze nawet nocnika nie posiadamy:sorry:

reklama
:-D:-D

Wiesz spróbowałam zobaczyłam , że Młoda wogóle jeszcze nie kuma a ja nie chce cały dzień za nią latać z nocnikiem i łapać siki bo po co? Ona dojrzeje i wtedy sama załapie:tak:

Ja sadzam na nocnik, ale nie spodziewam się, że będzie zawartość. Bardziej chodzi mi o oswojenie młodego z tym sprzętem. Wśród moich znajomych maluchy niesadzane uciekały potem mimo, że potrafiły pokazać np że kupkę robią.
Nie trzymam młodego na nocniku na siłę, ale uważam, że oswajanie mu nie zaszkodzi.

witam na chwileczke:zawstydzona/y: wyslalam dziadkow na spacer z malym to mam chwilke dla siebie ale co mi po chwilce jak niewiem w co mam rece wlozyc:-D a palanowalam miec sobote na relaks:-D marzycielko na wszystko przyjdzie czas;-) chociaz Kacper odrau zakumal o co chodzi:tak:

cos chcialam jeszcze odpisac ale nie pamieam i niemam czasu zbytniousze pazurki pomalowac:zawstydzona/y: a czy ktos bedzie mial torcik bez swieczki:sorry: bo ja mam taki z ozdoba ale bez sensu swieczke bo taozdoba jest z jedyneczka zlecilam dziadkom kupno fontanny i chyba starcy:sorry:
no ja myślę, że jak fontanna to już świeczki nie trzeba.
słuchajcie wczoraj pojechaliśmy na te nocne zakupy do tesco , chcielismy kupic szczeniaczka uczniaczka , okazało się że on kosztuje w tesco 180 zł!!!!!!!!!!!!:szok: wiec dzis jade do reala gdzie cena za niego wynosi ok 120zl:sorry: ale kupilismy klocki drewniane 100szt za 35zł:-D:-D a jaaaaaaaaaaaaaaaa dzis ide do fryzjera:tak::tak:musze cosik z włoskami zrobić:tak::tak:

tylko prosze dla nas jednego szczeniaczka zostawić w tym realu bo też dziś chcemy kupić tylko musze czekać az B z pracy wróci.

a czy ktos bedzie mial torcik bez swieczki:sorry: bo ja mam taki z ozdoba ale bez sensu swieczke bo taozdoba jest z jedyneczka zlecilam dziadkom kupno fontanny i chyba starcy:sorry:
Ja miałam jeden ze świeczką a drugi z napisaną 1

A my raczej odłożymy to nocnikowanie bo jeszcze za wcześnie nie ma co dziecka stresować. Dziecko samo załapie do 2,5 roku to norma.
Jak ktoś chce to polecam - Kontrolowanie swoich potrzeb nocnikowych... : Wychowanie dziecka - pytania i odpowiedzi - Strona 2
Marzycielko moja Martyna miała prawie 3 lata jak zaczęłyśmy naukę nocniczkowania bo wcześniej zawsze uciekała z płaczem na widok nocnika. I przestawienie małej z pieluchy na nocnik zajęło mi dwa dni:tak: Tak więc ja też uważam że nie ma się co spieszyc i najlepiej podążac za dzieckiem. A rodzina niech się wypcha.

To żadna łaska w tym tesco bo u nas w Tik Taku(taki sklep z zabawkami) bez promocji kosztuje 116 zł:tak: ale mój brat widział nawet za 230

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry