reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas dzien zlecial, troche porzadkow z pudelkami zrobilismy i w koncu kolyska Julci zniknela z sypialni, najwyzsza pora Jula nie spi w niej juz 8 miesiecy:-D:-D:-D:-D

A jutro moje święto:-p:-p:-p:-pa rowno tydzien po mnie nasza juleczka świetuje roczek...

Dobra dobra i tam mnie nikt nie czyta to zmykam spac i gasze swiatlo...

DOBRANOC!!!!!

reklama
Dobrywieczor!
Przedewszystkim dduuzo buziaczow dla dzisiejszych solenizantow i dla jutrzejrzych od razu w tym Madzienki kochanej =** Sto lat :tak::tak:
Ja juz wrocilam do pracy po tych wszystkich moich przejsciach, maly zdrowy wiec byl dzis w przedszkolu, malowali farbami wiec umalowany caly, nawet jak mu skarpetki sciagnelam to stopy pomalowane, nie wiem jak on to zrobil :-DMezowy po pracy ugotowal przpyszna kolacje zjedlismy przy swicach i winku, czuje sie znow jak panienka :-D:-D:-D Zamowilismy dla malego prezent na urodzinki, takie autko SUPER FERRARI F430 AKUMULATOROWE z MP3 + PILOT (822120877) - Aukcje internetowe Allegro

Agacia jaksprawdza sie to Wasze na pilota?? Bo ja jakos nie jestem przekonana, wydaje mi sie, ze maluchy jeszcze za male, ale mezowy mnie blagal na kolanach i obiecal, ze bedzie sprzatal, pral i gotowal do konca zycia, wiec przkalkulowalam sobie i sumie mi sie oplaca:-D:-DIde sie juz polozyc, caly dzien jestem na wysokich obrotach, musimy do 15 grudnia sie wyprowadzic, a jeszcze nie znalezlismy miezkania, przez te wszystkie prblemy dopiero teraz o tym zaczynamy myslec, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i odejda mi juz wszystkie stresy. Dobranc kochane :)

Pierwsza:-D

Madzienko miłości i radości życzę. Sto lat.

Natalko po prostu synuś zdolny jest:-D
Ciekawa jestem czy mój by zakapował o co chodzi w malowaniu farbami, czy też się by umalował.

U nas dzien zlecial, troche porzadkow z pudelkami zrobilismy i w koncu kolyska Julci zniknela z sypialni, najwyzsza pora Jula nie spi w niej juz 8 miesiecy:-D:-D:-D:-D

A jutro moje święto:-p:-p:-p:-pa rowno tydzien po mnie nasza juleczka świetuje roczek...

Dobra dobra i tam mnie nikt nie czyta to zmykam spac i gasze swiatlo...

DOBRANOC!!!!!

100 LATEK SŁONECZO:-):-):-)

A ja siedzę i...
ehh:elvis:

Hej

No my oczywiśćie juz na nogach :zawstydzona/y:

|Natalka Mati nie dosięga do pedałów tego auta, na poczatku nie chciał w ogole w nim siedzieć, miał pewne obawy :sorry:, potem jak go mąż posadził i pokazał ze mozna tym jeżdzić no to było ok. Siedzi rozwalony na całym siedzeniu , mąż steruje pilotem a on się rozgląda czy wszyscy na niego patrzą :-D. No ale masz rację nasze dzieciaczki są za małe na takie auto. Ale na lato juz bedzie ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry