reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko oglądnełam właśnie filmik jak Twoja Oliwka chodzi, po prostu cudo, jak ja już czekam na tą chwilę.
A gdzie ten filmik?

Ja juz wrocilam do pracy po tych wszystkich moich przejsciach, maly zdrowy wiec byl dzis w przedszkolu, malowali farbami wiec umalowany caly, nawet jak mu skarpetki sciagnelam to stopy pomalowane, nie wiem jak on to zrobil :-DMezowy po pracy ugotowal przpyszna kolacje zjedlismy przy swicach i winku, czuje sie znow jak panienka :-D:-D:-D Zamowilismy dla malego prezent na urodzinki, takie autko SUPER FERRARI F430 AKUMULATOROWE z MP3 + PILOT (822120877) - Aukcje internetowe Allegro

Agacia jaksprawdza sie to Wasze na pilota?? Bo ja jakos nie jestem przekonana, wydaje mi sie, ze maluchy jeszcze za male, ale mezowy mnie blagal na kolanach i obiecal, ze bedzie sprzatal, pral i gotowal do konca zycia, wiec przkalkulowalam sobie i sumie mi sie oplaca:-D:-DIde sie juz polozyc, caly dzien jestem na wysokich obrotach, musimy do 15 grudnia sie wyprowadzic, a jeszcze nie znalezlismy miezkania, przez te wszystkie prblemy dopiero teraz o tym zaczynamy myslec, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i odejda mi juz wszystkie stresy. Dobranc kochane :)
Dobrze, ze wróciłaś do pracy i do normalnosci, nie masz czasu na rozmyślania. Super, że w miły sposób spędzacie czas, oby wiecej takich randek w Waszym życiu. A prezencik dla Oskarka superancki.
powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka

MADZIU KOCHANA:
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,

Wielki buziak dla Ciebie
a w sercu zawsze zielonej wiosny

reklama
Olciu czy masz ochotę na poranna kawkę??:-p:-p:zawstydzona/y::sorry::-D

no ba! jasne że mam, ale nie wiem czy Ty już nie po kawusi :sorry: bo ja dopiero zaczynam pić :tak:

MADZIU KOCHANA:
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,

Wielki buziak dla Ciebie
a w sercu zawsze zielonej wiosny

Sto lat, sto lat Madzieńko nasza kochana!

reklama
To na zakończenie dnia ( lub jego początek - dla tych, które jako pierwsze się zalogują jutro) załączam link z czymś niesamowicie pozytywnym:

YouTube- Black Eyed Peas I got a feeling on Oprah Chicago Flashmob 24th

Szczęka opada normalnie!
zajebiste, że się tak wyrąże "wulgarni" hahahah :tak::tak::-D:-D:-D
Dobrywieczor!
Przedewszystkim dduuzo buziaczow dla dzisiejszych solenizantow i dla jutrzejrzych od razu w tym Madzienki kochanej =** Sto lat :tak::tak:
Ja juz wrocilam do pracy po tych wszystkich moich przejsciach, maly zdrowy wiec byl dzis w przedszkolu, malowali farbami wiec umalowany caly, nawet jak mu skarpetki sciagnelam to stopy pomalowane, nie wiem jak on to zrobil :-DMezowy po pracy ugotowal przpyszna kolacje zjedlismy przy swicach i winku, czuje sie znow jak panienka :-D:-D:-D Zamowilismy dla malego prezent na urodzinki, takie autko SUPER FERRARI F430 AKUMULATOROWE z MP3 + PILOT (822120877) - Aukcje internetowe Allegro

Agacia jaksprawdza sie to Wasze na pilota?? Bo ja jakos nie jestem przekonana, wydaje mi sie, ze maluchy jeszcze za male, ale mezowy mnie blagal na kolanach i obiecal, ze bedzie sprzatal, pral i gotowal do konca zycia, wiec przkalkulowalam sobie i sumie mi sie oplaca:-D:-DIde sie juz polozyc, caly dzien jestem na wysokich obrotach, musimy do 15 grudnia sie wyprowadzic, a jeszcze nie znalezlismy miezkania, przez te wszystkie prblemy dopiero teraz o tym zaczynamy myslec, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i odejda mi juz wszystkie stresy. Dobranc kochane :)
oj super!!!!!!!!!! tak się ciesze,ze samopoczucie lepsze u Was!!!! sciskam mocko:*

KOCHANA MADZIU!!!

W dniu Twych 18-stych Urodzin
W dniu Twego święta
Niech buzia Twa będzie uśmiechnięta
Przez cały czas jak słoneczko na niebie
Bo mamuśko kochana mocko ściskamy Ciebie!

Wszystkiego najlepszego
życzy Kanusia z Mariczką:*

5795_59575795_789.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry