reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najlepszego Madziu, spełnienia marzeń przede wszystkim :-)
i my życzymy 100 latek

dużo zdrówka i miłości
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wredota :wściekła/y::-D:-D

A gdzie mamusia ? :-(
jestem, jestem
chociaz ktos jeszce pamieta mamusie:-(:-D:-D:-D

mamusia przeciez rano pracuje, wiec po pracy zaliczylysmy z karolinka zakupy w lidlu, kupilam taki fajowy rozowy dresik w lidlu i to tylko 25zl, no i teraz gotuje obiadzik i pije kawke i nadrabiam bb, bo duzo wczoraj naklikalyscie:-D:-D

reklama
i my życzymy 100 latek

dużo zdrówka i miłości
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jestem, jestem
chociaz ktos jeszce pamieta mamusie:-(:-D:-D:-D

mamusia przeciez rano pracuje, wiec po pracy zaliczylysmy z karolinka zakupy w lidlu, kupilam taki fajowy rozowy dresik w lidlu i to tylko 25zl, no i teraz gotuje obiadzik i pije kawke i nadrabiam bb, bo duzo wczoraj naklikalyscie:-D:-D

i my i my sie podlaczamy:)!!dziendobry mamusie!

kokusia to jeszcze nic ... mojej siostry córka ma 21 miesięcy jest z Matim ten sam rocznik tylko ze ona z kwietnia a on z listopada i ona go nosi :szok::szok::szok::szok:
No to to świetnie musi wyglądac:-D

heheh wiecie dlaczego marudził:-D:-D wyniósł sobie krzesełeczko takie malutkie swoje z kuchni do przedpokoju i wlazł na nie ale już zejść nie umiał:-D:-D
Moja tez tak kiedys marudziła jak gdzieś wlazła a potem posżła po rozum do głowy i nauczyła sie złazic i jest spokój:tak:

Wiecie co ostatnio byłąm w kuchni i robiłam obiad, mały oczywiście siedział w sypialni (uwielbia to) za chwilę przychodzi , patrze a on obwieszony moimi stanikami i majtkami :eek:
On uwielbia bawić się moją bielizną :eek::eek::eek:
:-Dchłopak sie wprawia

No ale żeby mój zieńciunio też:szok: Mam nadzieję że na innych nie będzie sprawdzał swoich umiejętności tylko na Nati

a bałagan też jest, ale jutro będzie to samo więc nie sprzątam :-)
Ja też mam często takie podejście zwłaszcza jak mi się leń przypląta:-D

A ja czuję się okrrropnie marnie jako matka, nawrzeszczałam strasznie na dzieci. Miki marudził jak zwykle, z byle powodu ryk, oczywiście wspólna zabawa tez się skończyla rykiem. Powiedzialam żeby umył zęby i szedł spać bo dziś mu juz nie poczytam skoro taka beksa. Więc on foch i zamknął się w łazience.... tak się zamknął że nie mógł przekręcić tej blokadki i znowu w ryk. Myślałam, że oszaleję. Musiałam kombinerkami przekręcać śrubę z drugiej strony, po wielu próbach się udało. Przy akompaniamencie spazmów Mikołaja of course.Mąż u swojej mamy w szpitalu więc nawet nie miałam kogo o pomoc prosić. Na dobranoc weszłam do ich pokoju a tam oczywicie syf po działaniach Jagody - miała przykazane zawsze wieczorem sprzątnąc biurko i oczywiście jak do słupa...
Ech, człowiek tylko musi zrzędzić ostatnio przy nich.
Jeszcze Miki odwiedził kumpla z przedszkola po południu, rodzice tego kolegi go odwieźli a Miki w drzwiach w ryk, że on chciał spać u Januszka. A potem, że on się chce do niego przeprowadzić, bo my z tatą to tylko na niego krzyczymy.
Normalnie czuję się fantastico po prostu :eek::zawstydzona/y::crazy:
Justine pocieszę Cię że ja czasem też mam niezłe jazdy z moją czterolatką. To chyba taki wiek. I niestety czasem nie obejdzie się bez krzyku albo klapsa:no:

Zamowilismy dla malego prezent na urodzinki, takie autko SUPER FERRARI F430 AKUMULATOROWE z MP3 + PILOT (822120877) - Aukcje internetowe Allegro

Agacia jaksprawdza sie to Wasze na pilota?? Bo ja jakos nie jestem przekonana, wydaje mi sie, ze maluchy jeszcze za male, ale mezowy mnie blagal na kolanach i obiecal, ze bedzie sprzatal, pral i gotowal do konca zycia, wiec przkalkulowalam sobie i sumie mi sie oplaca:-D:-DIde sie juz polozyc, caly dzien jestem na wysokich obrotach, musimy do 15 grudnia sie wyprowadzic, a jeszcze nie znalezlismy miezkania, przez te wszystkie prblemy dopiero teraz o tym zaczynamy myslec, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i odejda mi juz wszystkie stresy. Dobranc kochane :)
Prezent super a jakie korzyści dla Ciebie:-D I życzę żebyście szybciutko znalezli nowe mieszkanko:tak:

A gdzie ten filmik?
na Marzycielki blogu

A ja dzisiaj wolałabym, żeby moja nie spała, wczoraj przespała prawie cały dzień i dzisiaj też sie na to zanosi.

Mąż ma zawieź jej siki do badania, ale ona wypiła całą butlę i nie sika.

A ja dzisiaj wolałabym, żeby moja nie spała, wczoraj przespała prawie cały dzień i dzisiaj też sie na to zanosi.

Mąż ma zawieź jej siki do badania, ale ona wypiła całą butlę i nie sika.
bo tak na zawołanie to nie ma :-D
Ja kiedys czekałam 30 min z woreczkiem przyklejonym do Matiego siusiaka i NIC, nawet puszczałam mu wode i robiłam siiiiiiiiii :-D:-D:-D
A on sie ze mnie tylko smiał :eek:

reklama
Witam. Jakas niewyspana jestem, chyba dlatego, że mala pół nocy spała z nami w łózku i oczywiście wepchała się na moja poduszkę, jakoś nigdy tatusiowi nie przeszkadza w spaniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry