reklama

Grudniowe mamusie 2008

bo tak na zawołanie to nie ma :-D
Ja kiedys czekałam 30 min z woreczkiem przyklejonym do Matiego siusiaka i NIC, nawet puszczałam mu wode i robiłam siiiiiiiiii :-D:-D:-D
A on sie ze mnie tylko smiał :eek:
Oj Agacia to i tak maiłaś łatwiej bo ma siusiaka...a ja Mari łapałam to była masakra.....w koncu posadziłam ja na foteliku z goła pupą....i tam zrobiła siusiu....i wsciągałam strzykawka wyparzona.....to były cyrki :-D:-D:-D:-D

A co do noszenia to Mari tez ma koleżankę Maje i ona tez jest z kwietnia Mari z grudnia i tez chciała ja nosi...tylko zabierała się tak,ze jakbym nie zareagowała to Mari by bez głowy chodziła:p :sorry::-D:-p

A my juz po sniadanku...teraz mała broi jak nic....tatus próbuje ja okiełznać....a ja siedze.....i piskam....jejku jakbym chciała być tutaj z Wami czesciej.....a nawet nie ma jak....:-(

reklama
witam:tak:

Madziu wszystkiego najlepszego:tak:

Blizniaczku moze mala poprostu musi troche wypoczac po tej goraczce wkoncu taka goraczka tez oslabia organizm i mala teraz regeneruje sily trzymam kciuki zeby wyniki byly dobre:tak:

No nareszcie tu do Was dotarlam,przez zaspy:szok::-D:-D..
Justine,BOMBA ten film!!!i jeszcze do tego po szwedzku:-D... I o dzieki szwedzka telewizjo za te cudowne kanaly telewizyjne za ktore i my placimy abonament do radiotjänst kiruna na czas...:-D...

Witam. Jakas niewyspana jestem, chyba dlatego, że mala pół nocy spała z nami w łózku i oczywiście wepchała się na moja poduszkę, jakoś nigdy tatusiowi nie przeszkadza w spaniu.

U nas identycznie,nigdy nie pcha sie na tate tylko na mnie ..:tak:
I moja bratowa mowi to samo,ich mala nigdy na mojego brata tylko zawsze na nia sie pcha...:szok::-D..Moze cos w tym jest...U mamy zawsze najlepiej;-)

Ja czytom!

A co, urodzinki jutro?

To wszystkiego naj naj Madzienko, tyle fajnej energii co tu na naszym forum także w każdym dniu codziennym...
Ciesz się macierzyństwem i młodością, pamiętam jakieś zdjęcia z pierwszych miesięcy Juleczki i taki pokoik różowy... I ty, taka ładniutka, w długich włoskach...Masz w sobie niezły powerek i apetyt na życie coś mi się zdaje, nigdy tego nie zmieniaj :tak:
I bądź szczęśliwa przez to duże i przez małe "sz" :-)

Dzieki Justynko, ładniutka w długich wlosach:-D:-D:-Ddziekuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobrywieczor!
Przedewszystkim dduuzo buziaczow dla dzisiejszych solenizantow i dla jutrzejrzych od razu w tym Madzienki kochanej =** Sto lat :tak::tak:

Pierwsza:-D

Madzienko miłości i radości życzę. Sto lat.

100 LATEK SŁONECZO:-):-):-)

A ja siedzę i...
ehh:elvis:

Wszystkiego najlepszego Madziu, spełnienia marzeń przede wszystkim :-)

I dzień dobry wszystkim.

Madziu !!!!!!!!! wszystkiego najpiękniejszego !! samych pogodnych dni i duuuuuużooooooooo miłości :tak:

MADZIU KOCHANA:
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,

Wielki buziak dla Ciebie
a w sercu zawsze zielonej wiosny

Madziu no to jeszcze raz : :-D

100000 buziaków :-) sto lat !!!!

Sto lat, sto lat Madzieńko nasza kochana!

Podpinam się pod te śliczne życzonka STO LAT MADZIENKO:tak:

A tak wogóle to witam czwartkowo i lecę nadrabiac wiec spodziewajcie się mega dużego posta:-D:rofl2:

KOCHANA MADZIU!!!

W dniu Twych 18-stych Urodzin
W dniu Twego święta
Niech buzia Twa będzie uśmiechnięta
Przez cały czas jak słoneczko na niebie
Bo mamuśko kochana mocko ściskamy Ciebie!

Wszystkiego najlepszego
życzy Kanusia z Mariczką:*

5795_59575795_789.jpg

i my życzymy 100 latek

dużo zdrówka i miłości
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

j

i my i my sie podlaczamy:)!!dziendobry mamusie!

witam:tak:

Madziu wszystkiego najlepszego:tak:

Madziu sto lat kochana :-)

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA ŚLICZNE ŻYCZENIA ORAZ WPISY NA NK...BUZIACZKI DLA WAS I JEŚLI TYLKO MACIE OCHOTĘ ZAPRASZAM NA CIASTECZKO I COŚ MOCNIEJSZEGO!!!!:tak::tak::tak:

Witajcie, Jula wlasnie spi a ja nadrabiam, u nas dzisiaj zimno, a my na basen idziemy i pewnie tam troche posiedzimy zeby Jucia ochlonela

Buziaczki i milego dzionka

Madzienko to zapraszam do mnie. Co prawda jest troszkę chłodniej niż ostatnio ale za to śliczne słoneczko świeci:tak:My właśnie wróciłyśmy ze spacerku.

A wogóle to nie chcę zapeszyc ale od rana nie cyckujemy sie z Natalką i jakoś wogóle się o to nie upomina. Mam nadzieję żę robimy pierwszy krok w kierunku odstawienia od piersi:tak::-)

Dziewczyny mały mi na spacerku zrobił taki koncert , że myślałam, że zapadnę się pod ziemię :zawstydzona/y:
Moje dziecko nie lubi jeżdzić we wózku, nie lubi jeździć w foteliku samochodowym, on nie lubi nic. Ryczy wszystkiego, wstyd gdziekolwiek z nim iść a juz nie wspomnę o zakupach :-(
Ostanio nic mi nie wychodzi.

Kokusia gratuluję pierwszego kroku do odtawienia małej od piersi.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów solenizantów małych i DUŻYCH !!!

Dziewczyny mały mi na spacerku zrobił taki koncert , że myślałam, że zapadnę się pod ziemię :zawstydzona/y:
Moje dziecko nie lubi jeżdzić we wózku, nie lubi jeździć w foteliku samochodowym, on nie lubi nic. Ryczy wszystkiego, wstyd gdziekolwiek z nim iść a juz nie wspomnę o zakupach :-(
Ostanio nic mi nie wychodzi..

Witaj Agaciu w klubie , ja to już zapomniałam jak nasz wózek wygląda;-), cały czas nosze Tomka w nosidle na szyji uwiązanego i wszyscy się zachwycają jaki Niuniuś grzeczny:wściekła/y:, bo nie słyszą tej syreny przy wózku:-(, a to już 10kg bedzie niedługo:wściekła/y:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry