Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiesz u nas przy wiecznie hałasującej Martynie to cichutkie zabawki nie mają siły przebicia i Natalka nie zwraca wcale na nie uwagi. Wg mnie najlepsze są takie gdzie da się regulowac głośnośc. Szkoda że większośc producentów zabawek nie wpadła na taki pomysłPisałam, pisałam i zżarło mi posta
Kokusiu co do tej słuchaweczki to jest ogólnie fajna, ale np.u nas jest tak, że im zabawka wydaję głośniejsze dźwięki tym bardziej ciekawi Małą![]()

Dzień Dobry;-)
My dopiero teraz się meldujemy, bo byłyśmy na małych zakupkach m.in kupiłam Małej upominek na Mikołajki
http://allegro.pl/item837856134_fisher_price_uczona_sluchaweczka_polska_gwarancja.html
i jestem trochę zawiedziona bo myślałam, że można regulować w tym głos-a tu ledwo co słychać
Ogólnie Córa zrobiła sobie prawie godzinną przerwę dzisiaj rano, od 5 do 6 się wierciła, śmiała i wogóle-normalnie nigdy tak nie miała
Idę zjeść śniadanko i zaraz z kawunią wracam i Was nadrabiam;-)
A także:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i Madzii:-*
ALANEK DOSTAŁ WCZORAJ IDENTYCZNY PREZENT, i u nas też słabo słychać![]()
Satin dźwięk jest prawidłowy, taki żeby dzieciom słuchu nie uszkodził, kupiłam taką rok temu siostrzenicy, jest bardzo fajna.
Moja siostra była zadowolona bo Tosia przykładała ją do ucha i dzwoniła do wszystkich (halo papa ) i nie wkurzało to domowników hałasem , więc naprawde polecam.
No wiesz u nas przy wiecznie hałasującej Martynie to cichutkie zabawki nie mają siły przebicia i Natalka nie zwraca wcale na nie uwagi. Wg mnie najlepsze są takie gdzie da się regulowac głośnośc. Szkoda że większośc producentów zabawek nie wpadła na taki pomysł![]()

musze chyba po osiedlowych sklepach pochodzic

To może ta temperatura na ten ząbekZapomniałam sie pochwalić: mamy dolną lewą dwójeczkę

Ale też bardzo,bardzo mocno się staram,bo chcę żeby Fabian taki nie był i żeby miał dobry przykład.Nie zawsze mi się to udaje,ale naprawdę bardzo się staram.No i nie da się ukryć,że robię to też dla siebie,bo myślę,że dzięki temu później będzie mi łatwiej