renia200
mama Victorki :)
To ja musze szybciutko nadrobic,do 50 jeszcze 6 postow mi zostalo:-)
Ewushka - Cyprysiowa miała chyba na myśli nowe dziewczyny które chciałyby dołączyć do grudnioweczek;-).
Ps. jaki wózek kupujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja musze szybciutko nadrobic,do 50 jeszcze 6 postow mi zostalo:-)
Dokladnie to mialam na myśli ;-) Ewushka ty to juz stara grudniówa jestesEwushka - Cyprysiowa miała chyba na myśli nowe dziewczyny które chciałyby dołączyć do grudnioweczek;-).
Ps. jaki wózek kupujesz?

Marzycielko, właśnie wyobrażam sobie Ciebie z brzuszkiem i z dwoma psiakami, to tego biegnącą
Ja już po kolacyjce i po kąpieli i chociaż raz planuję położyc sie szybciej niż zwykle, bo z reguły chodzę spać koło północy, a rano mam problem.
Tak więc dzisiaj zmykam szybciej, miłego odpoczynku wszystkim Ciężaróweczkom.

Ewushka - Cyprysiowa miała chyba na myśli nowe dziewczyny które chciałyby dołączyć do grudnioweczek;-).
Ps. jaki wózek kupujesz?

Co do wozka to prawdopodobnie Maclaren Techno XLR Navy/Soft Blue Stroller , no chyba ze wpadnie mi cos jeszcze w oko. Ja musze zwracac uwage na to, zeby nie byl za ciezki poniewaz nie mam jeszcze samochodu, wiec wszystko na plecy ;-) i esa
Dokladnie to mialam na myśli ;-) Ewushka ty to juz stara grudniówa jestes![]()
A poza tym to wiecie ze niedlugo bedziemy mialy "studniowke" do porodu. i bedziemy sobie mogly odcinac po centymetrze codziennie. I wtedy zobaczymy ile komu centymetrow zostalo badz dodano

Dzień dobry!!!!
Dziś jedziemy do Poznania do lekarza, troszkę się stresuje, ale wiem, ze bedzie ok.
Trzymajcie kciukasy. Jak tylko wrócę to zdam Wam relację.
pa pa