reklama

Grudniowe mamusie 2008

a moja Niunia to pewnie bedzie miała niebieskie oczka po tatusiu :tak:, a włoski brazowe po mamusi i tatusiu :-)
och jakbym chciała żeby była juz z nami...

reklama
ojej dziewczyny jaki mam dzisaj super dzien!!!!

Wlasnie skonczylam prace... juz na dobre a w sobote lece do Polski do Polski do Polski!!!!!
Nie moge sie doczekac...
Wciaż mam wiele do zrobienia i dlatego nie przebywam dość często na forum ale tyle nas jest, że napewno za mną nie tęsknicie.

Coś mi się obiło o albumach... spróbowałam wejść i nici... czy ja mam dostęp do albumów?

A powracając do dzidzi też chciałabym aby moja Majka miała blond krenciołki i niebieskie oczy - po tatusiu!!! a inteligencje po mnie :zawstydzona/y::-p

Pozdrawiam WAS WSZYSTKIE GORĄCO!!! ide nacieszyć się moim bo niedługo rozstaniemy sie na kilka tygodni (nie wiem jak ja to wytrzymam :baffled:).

Cyprysiowa - rozwiązanie nr 2, jeśli o mnie chodzi ;)

Anka - gratuluję wymarzonej córeczki :) Oryginalne imię wybraliście.

A z oczkami i włosami to zmienia się to u noworodków jak w kalejdoskopie. Jaś urodził się z niebieskimi (jak tatuś), potem miał szare, teraz zielono-piwne. A włoski na początku czarne jak heban, a teraz ma identyczne jak jego tatuś, czyli ciemny blond.

Hej dziewczyny:)
ja musze powiedzieć, że dzis czuję się całkiem dobrze, dziś chodziliśmy z mężem po sklepach i oglądaliśmy mebelki do naszego pokoju u teściów bo może będziemy sobie mogli kupiś swoje:tak:
Jestem jakaś pozytywnie naładowana dzisiaj, mam dobry dzionek chociaz mój mąz poszedł na nocke do pracy:-(, ale juto o 8 będzie już w domku;-).
cyprysiowa jak tam u lekarza:confused:, mam nadzieję, że wszytsko dobrze:tak:
Buziaki dla Was

Czesc dziewcyny.Byłam u lekarza i jestem mega zadowolona!!! Mój lekarz kupil sobie nowy sprzet 4D, mega monitor na przeciwko lezanki itd. no i zrobil mi gratis :tak: Mam plyte z filmem i zdjecia, jestem mega zadowolona.

Co do szyjki to wszystko ok, co do cukrzycy to jest podwyzszony :-( w poniedzialek mam powtorzyc, jezeli wyjdzie podwyzszony to do diabetyka :-(

Mały wazy 646g (wydaje mi sie malo)
Marzycielka ile Twoja mala wazyła przypomnij?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry