reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Babeczki zastrzelicie mnie, nie odzywam sie ostatnio, ale spacery ,piaskownice non stop, garkuchnia i czasu na kompa juz nie starcza , postanawiam poprawę ale same wiecie jak to jest , u nas wsio po staremu
Zabiorę sie za szybkie nadrabianko, a na razie widzę że Agacia z Matim w szpitalu wiec trzymam kciuki za Was

reklama
Olcia - ciekawę co się stało z dzieckiem Michała i Kingi :(

dokładnie :-( no i Igor będzie tatusiem...

No i dupa!Za dobrze było...:-(
D był na wizycie u ortopedy.Okazało się,że ma powikłania po operacjii,którą miał jako ośmiolatek:-(ma jeszcze chorobowe na tydzień,potem do pracy a potem 12 lipca ma jechać do Piekar Śląskich na rehabilitacje do szpitala ortopedycznego na 3 tygodnie(wstępnie):-(
i teraz pytanie czy w takiej sytuacji pracodawca może Go zwolnić?pracuje tam od początku lutego...

ojej :-( biedaczek :-( a jaką ma umowę?

Dziendoberek
pierwsza??????????
U mnie juz 40 stopni, smazy jak na patelni
milego dzionka

u nas też upał niemilosierny, nawet nie wychodziliśmy jeszcze z domu...

Witajcie. Ja nie patrzę ile jest stopni bo termometr na słońcu wisi to bym się pewnie przestraszyła. Wczoraj o 20 było 28 stopni.
Asiulka gratulacje.

A do mnie właśnie przyszła nagroda z konkursu astry. Tak wygląda

super nagroda :tak:

Hej!!
Melduję się po milczeniu. Byliśmy z mężykiem na usg i dowiedzieliśmy się że chłopczyk pod serduszkiem :-).
U mnie po staremu, jestem na zwolnieniu. Ale jeszcze na tydzień zamierzam iść do pracy i potem całkiem na zwolnieniu do końca. Ciężko wytrzymać te upały. A najgorzej mi wychodzić z nią na spacer, bo jak mi zaśnie to muszę ją wnieść na 3 piętro a wtedy b. boli brzuch :-(.
Hej mam pytanko na "opiece". Odpowiecie?

Zrobiłam pranie, torta z truskawkami a teraz czas na relaks. Mam otwarte wszystkie okna a nawet przeciągu nie ma. Pozwoliłam dzisiaj Mai na chwile szaleństwa, siedziała na balkonie i oblewała się wodą oczywiście w ubraniu. Jutro spróbuję zostawic ją w samych majteczkach, zobacze jaka będzie reakcja jak się zesika.
Czy Wasze maluchy też się tak strasznie pocą??? Maja chodzi ubrana w cieniutkie sukienki, albo spodenki i bluzeczki na szelkach a jest cała mokra, włosy ma jak polane wodą, dzisiaj w domu juz chodziła w samym pampersie ale i tak nic to nie pomogło.
Ewelw super, że teraz chłopczyk, będzie parka jak u Asiulki.

Cześć

Napisałam posta i Mati mi całego skasował :wściekła/y:

W piątek byliśmy u chirurga, Mamy wstawić się w szpitalu 5 lipca, 6 lipca operacja. Mati przeraźliwie płakał już jak weszliśmy do gabinetu, nie wyobrazam sobie jak on będzie płakał w szpitalu. A ten moment jak mi go zabierają z rąk na operację, a on bardzo płacze i mnie woła śni mi się po nocach.
Będę spała na krześle, bo pokój z łóżkiem wolny był dopiero w sierpniu.

Dzisiaj u nas jest chłodniej i wieje wiatr. Może i dobrze, bo te upały były nie do wytrzymania.

Wczoraj byłam na zakupach i wyobraźcie sobie, że kupienie bodów na naramkach to sukces ... wszystkie wykupione ... udało mi sie kupic jedną sztukę w rozmiarze Matiego i rampersa na naramkach do spania. Chiałam kupić małemu jeszcze jedne sandałki w inym kolorze, ale z Bartka nie było brązowych i za mocno zabudowane.

Ostatnia edycja:
Wobraźcie sobie ze ja nadal nie mogę się zalogować na tym niagaro, próbowałam już wszystkiego. Nawet zmieniłam hasło i d ..a :wściekła/y:

Pisałam o tym problemie niagaro i nawet do streetcomu oczywiście nikt nie odpisał.

Zapominajka - no jestem zaskoczona i nie wiem czy sobie poradzę z chłopcem, a w ogóle z dwójką. Imie jeszcze nie 100%. Pewnie może okazać się że płeć inna - bo lekarze nigdy nie dają 100% w tym etapie ciąży. Ale Jan nam się podoba, i Majka gdy dziewczynka.

reklama
Witam
Mieliśmy dzisiaj grilla i wczoraj tez więc ojadłam się pysznego mięska.
Agaciu będzie dobrze, myśle, że dadzą mu coś na uspokojenie jeżeli będzie się denerwował przed samą operacją, atak w ogóle to będzie pod narkozą?
Wzięłam się dzisiaj w końcu za uporządkowanie wszystkich zdjęć do wywołania, bo zebrały się już od roku i właśnie wysyłam do fotografa, pewnie mi to troche zajmie, ale kiedyś trzeba to zrobić.

Do góry