pyciolek87
Mama Alexa:*
witam.
przepraszam,że przeszkadzam
ale gdzie Wy wszystkie mamy jesteśta?
przepraszam,że przeszkadzam
ale gdzie Wy wszystkie mamy jesteśta?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale gdzie Wy wszystkie mamy jesteśta?

Hej
Mam w miare dobre wieści. Dwie panie doktor nie wysłuchały żadnych szmerów na serduszku. Jedna mi dała nr tel do pana doktora , który robi echo serca, gdybym chciała jeszcze się upewnić, ale Mati musi przy tym badaniu leżeć , a z tym będzie problem , więc dała mi recepte na cos uspokającego. Narazie dam sobie spokój z tym i w pierwszej kolejności nas czeka operacja. W poniedziałek zadzwonię do hirurga, żeby się umówić na wizytę.
Powiem Wam, że z Mati do wstyd iść do lekarza, taką histerię robi, że nawet na wagę nie można go wsadzidz, a już nie mówić o zbadaniu, czy żeby się położył, no po prostu nic nie może zrobić. Płacze tak jakby obdzierano go ze skóry.

Coś czuję ze Pyciol chce otworzyć interes
W ogóle Pyciolku śniłaś mi się w czerwonej sukni ślubnej i z butelką mleka w ręku![]()

z butelka mleka 

aaa, zapomniałabym - dostałam od mężusia na urodzinki zajebiaszczego laptopa![]()
Kto ogląda "Na wspólnej"? Widziałyście jak sie skończyło i dopiero ciąg dalszy we wrześniu![]()

Poza tym chcialam sie pochwalic, ze w moim brzuszku mieszka najprawdopodobniej dziewczynkaWszyscy bardzo sie cieszymy, bo z mezem marzylismy o coreczce, a i wszyscy w rodzinie czekaja w koncu na jakas pannice;-)
Hej!!
Melduję się po milczeniu. Byliśmy z mężykiem na usg i dowiedzieliśmy się że chłopczyk pod serduszkiem :-).
U mnie po staremu, jestem na zwolnieniu. Ale jeszcze na tydzień zamierzam iść do pracy i potem całkiem na zwolnieniu do końca. Ciężko wytrzymać te upały. A najgorzej mi wychodzić z nią na spacer, bo jak mi zaśnie to muszę ją wnieść na 3 piętro a wtedy b. boli brzuch :-(.
Hej mam pytanko na "opiece". Odpowiecie?
Wobraźcie sobie ze ja nadal nie mogę się zalogować na tym niagaro, próbowałam już wszystkiego. Nawet zmieniłam hasło i d ..a
Pisałam o tym problemie niagaro i nawet do streetcomu oczywiście nikt nie odpisał.