reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
cześć

o 17:37 jestem trzecia :szok:

Zanplo - tak Mati będzie pod narkozą, nie wiem czy mu dadzą coś wcześniej na uspokojenie, ale żeby mu to dać muszą mi go najpierw wziąć z rąk i tego się boję.

Agacia nie martw się, w końcu pracują tam ludzie doświadczeni w takich operacjach więc jakoś go zachęcą, pokażą coś ciekawego i pójdzie :-). Mojej Majce jakby powiedzieli, ze pójdą do pieska to od razu wystawiałaby ręce :-D

Agaciu nic sie nie martw...wiem ze to strsznie wyglada,bo przeciez sami zesmy przez to przechodzili...ale u nas przynajmniej bylo tak ze alex nawet nie skumał o co chodzi...poprostu przyszli do sali,i szybciutko go wzieli i zagadywali...płakać zaczął dopiero na stole...ale tez dosłownie chwilke...nawet nie 2 sekundy chyba...i zasnął...wszystko da się znieść bo to wszytsko dla dobra naszych milusińskich:tak:

Witajcie, my dopiero wczoraj wróciliśmy caly tydzien opalalismy cialka na dzialce, internet tam ledwo chodzil wiec szansa na odezwanie sie byla marna:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
U nas dzisiaj troche chlodniej a ja od rana probuje odkopac sie ze sterty prania a pozniej prasowania...troszke Was nadrobilam a więc

Hej

Mam w miare dobre wieści. Dwie panie doktor nie wysłuchały żadnych szmerów na serduszku. Jedna mi dała nr tel do pana doktora , który robi echo serca, gdybym chciała jeszcze się upewnić, ale Mati musi przy tym badaniu leżeć , a z tym będzie problem , więc dała mi recepte na cos uspokającego. Narazie dam sobie spokój z tym i w pierwszej kolejności nas czeka operacja. W poniedziałek zadzwonię do hirurga, żeby się umówić na wizytę.
Powiem Wam, że z Mati do wstyd iść do lekarza, taką histerię robi, że nawet na wagę nie można go wsadzidz, a już nie mówić o zbadaniu, czy żeby się położył :szok:, no po prostu nic nie może zrobić. Płacze tak jakby obdzierano go ze skóry.

Agacia my w poniedzialek mamy echo serduszka i mam andzieje ze Jula wylezy:shocked2:
Trzymam kciuki zeby wam nie bylo potrzebne

Coś czuję ze Pyciol chce otworzyć interes;)
W ogóle Pyciolku śniłaś mi się w czerwonej sukni ślubnej i z butelką mleka w ręku:)

:-D:-D:-D:-D z butelka mleka :-D:-D:-D

aaa, zapomniałabym - dostałam od mężusia na urodzinki zajebiaszczego laptopa :tak:

wow super

Kto ogląda "Na wspólnej"? Widziałyście jak sie skończyło i dopiero ciąg dalszy we wrześniu :wściekła/y:

Jak sie skonczylo ja nie ogladalam, strescie mi ostatnie 4 odcinki, kto chetny:sorry:

Poza tym chcialam sie pochwalic, ze w moim brzuszku mieszka najprawdopodobniej dziewczynka:tak: Wszyscy bardzo sie cieszymy, bo z mezem marzylismy o coreczce, a i wszyscy w rodzinie czekaja w koncu na jakas pannice;-)

Gratulacje!!!!

Witajcie. Ja nie patrzę ile jest stopni bo termometr na słońcu wisi to bym się pewnie przestraszyła. Wczoraj o 20 było 28 stopni.
Asiulka gratulacje.

A do mnie właśnie przyszła nagroda z konkursu astry. Tak wygląda

Super

Hej!!
Melduję się po milczeniu. Byliśmy z mężykiem na usg i dowiedzieliśmy się że chłopczyk pod serduszkiem :-).
U mnie po staremu, jestem na zwolnieniu. Ale jeszcze na tydzień zamierzam iść do pracy i potem całkiem na zwolnieniu do końca. Ciężko wytrzymać te upały. A najgorzej mi wychodzić z nią na spacer, bo jak mi zaśnie to muszę ją wnieść na 3 piętro a wtedy b. boli brzuch :-(.
Hej mam pytanko na "opiece". Odpowiecie?

Gratulacje!!!

Wobraźcie sobie ze ja nadal nie mogę się zalogować na tym niagaro, próbowałam już wszystkiego. Nawet zmieniłam hasło i d ..a :wściekła/y:

Pisałam o tym problemie niagaro i nawet do streetcomu oczywiście nikt nie odpisał.

a ja dostalam jakies haslo na darmowy dostep ale nawet nie mam kiedy tam zajrzec:sorry::sorry::sorry:

Witajcie ślicznotki.
Pogoda nam się w miarę zrobiła, więc korzystamy ile się da.
Iggy zaczyna wspinać się na drabinki :D i najczęściej po wizycie na placu zabaw jestem padnięta ;/

reklama
Do góry