reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam
Vive to już dzisiaj ma ślub???
Dagulla to dobrze, że usiadł, a u nas kolejne sukcesy. Maja zaczyna wołać, dzisiaj rano zawołałą na łóżku sisi, szybko ją posadziłam na nocnik i zrobiła. Rzadko się to zdarza ale ważne, że już próbuje wołać.
Dzisiaj wybieramy się na imieniny do dziadzia, a jutro mąż robi imieniny, a ja nawet jeszcze nic nie przygotowałam, chyba skończy się na kupnych ciastkach, bo dzisiaj to już nawet nie mam kiedy piec.
Miłego weekendu, pogoda jak narazie u mnie nieciekawa.

Młodej Parze
aby czerpała samą radość
z odkrywania piękna
małżeństwa
oraz satysfakcji z budowania
udanego przymierza
dwóch kochających się osób.
Vive dla Ciebie i Twojego męża WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA

VIVE!!!!!!!!

Nie wszystko jest złotem, co się świecić raczy. W życiu są radości i chwile rozpaczy. Wam jednak niech słonko całe życie świeci, miejcie radość z życia i pociechę z dzieci
.

kissingchampagneglasses.gif

Halo jest tutaj ktoś?

Pije ktoś ze mną kawkę?

Ciekawe jak Vive po weselu :-D

U nas zrobiła się piękna pogoda. Od poniedziałku ma być podobno jeszcze cieplej, mam nadzieję tylko, że się trochę ochłodzi jak pojedziemy do szpitala.

Hej dziewczynki.

Dzięki za życzenia. O ślubie i weselu napiszę innym razem, bo jestem trochę zmęczona. Było super!!!!

OOO mamo ale puchy:szok:
vive wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze zycia:-)
Tygrych a ponoc Ty masz urlop,wiec czemu jeszcze kawy nie piłaś??????????????????????????????????????/:oo2:

cholercia pilam ale mialam dzien bez netu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cholibka!!!!!!!!! ale juz mamy:) pol dnia spedzilam z Fifim na dworze jest upalnie cieplo letnio i jeszcze nie wiem jak ! fantastycznie!!!!! opalilam sie tez hihihih zeby nie bylo a teraz zmykam do mezusia bo winko otwiera:)
jutro melsduje sie z kawusią rano!!
pappappapa
dobranoc!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam
Od wczoraj żadnej żywej duszy:szok:, co to sie porobiło.

Dagulla, Zanplo gratuluję pierwszych sukcesów nocnikowych, u nas niestety nic, poza wołaniem kupa, kupa, ale to już po fakcie.

VIVE, przyjmij spóźnione ale najszczersze życzenia na nowej drodze życia

Do góry