reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Chyba fałszywy alarm.
Lekarz stwierdził silną reakcję alergiczną na coś co było w domu koleżanki.
Teraz jesteśmy już w Kielcach i czekamy co dalej.

my wlasnie tez przechodzimy alergie i to dosc silna maly byl caly w czerwone swedzace plamy...okazalo sie ze ma uczulenie na swierze pomidorki :szok: lekarz mi powiedzial ze nie wszystki pomidory sa takie same...dostal lek od pediatry i plamki zniknely jak reka odjol...

hej
jestem w trakci przeprowadzki, już mam dość. powinnam przeprowadzić się w ostatnią sobotę, ale kabiny prysznicowej niezamontowali, teraz lipa, bo mąż od wtorku po urlopie do pracy, więc przeprowadzka tylko popołudniami. w sobotę mamy przewieźć meble a puki co ciuchy będę przewozić... wczoraj byłam u gina ale tylko o zwolnienie u innego - bo mój ma urlop przez 2 tygodnie.
marzycielko - zdrówka dla córci

byliśmy dziś w wawie po buty profilaktyczno - korekcyjne - ortopeda zalecił - Aurelka (kupiliśmy takie różowe) są śliczne. Zuzia ma troszkę skoślawione nóżki w kształcie "X" i ma zalecenie noszenia takich przez pół roku.

Ostatnia edycja:
Dzięki myszqa, jakoś dobrze się czuję, i ważę mniej niż w tamtej ciąży - lekarz powiedział, że to dobrze. Wtedy to dodatkowo spuchłam i miałam chyba zatrucie ciążowe, a teraz to nic nie puchnę. W 21 tyg c miałam badanie USG i wstępnie powiedział, że chłopak, ale się tak nie nastawiam, ważne żeby zdrowa było.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry