reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielka u mnie też zaczeły się kłopoty ze spaniem, albo się budzę bo muszę do łazienki, albo mała tak kopie, albo nie mogę odpowiednio się ułożyć do snu i przy każedej zmianie pozycji też się budzę.:no: Katastrofa

To u mnie to samo plus ucisk nerwu w nodze.....on najbardziej mi przeszkadza.:crazy:

agawar
dobry ten kawał hahahha:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja również nie sypiam najlepiej...a do kibelka wstaję z 5-6 razy...ale najgorzej jest z kręgosłupem...czasami nie mogę przewrócić sie z boku na bok...tak boli...ale staram się za dużo o tym nie myśleć...tyle lat czekałam na moją królewnę,że dla Niej zniosę wszystko...:-)

Ja także mam problemy ze spaniem,a jak już przysnę nad ranem to śnią mi się koszmary.Rozciągnąć się też nie mogę bo mam straszne skurcze łydek aż mi się zakwasy robią.

Magnez brałam przez miesiąc i nie pomogło teraz przepisał mi aspargin, biore tydzień i czekam na poprawę.Mój gin powiedział że takie skurcze łydek są niebezpieczne?!

Ostatnia edycja:
reklama
Magnez brałam przez miesiąc i nie pomogło teraz przepisał mi aspalgin, biore tydzień i czekam na poprawę.Mój gin powiedział że takie skurcze łydek są niebezpieczne?!

Zuza ja też brałam aspargin i nic nie pomógł:baffled: pomógł natomiast magnez ale 3 razy dziennie po 2 tabletki, bralam tak przez 4-5 dni a później juz 3x1tabl...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry