U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale juz nadrobilam...

Wiecie co...nie wiem czy to tylko tak u mnie wygląda,ale po przeniesieniu ALBUMU nie widać czy są nowe posty...trzeba wchodzić i sprawdzać....:-(
A ja dziś od rana w kuchni urzęduję. Mam jutro dużą imprezę w domku dla znajomych, zaległą zresztą, bo kiedy miała się odbyć w czerwcu wylądowałam w szpitalu. Właśnie zrobiłam sobie przerwę w pichceniu, bo dokucza mi kręgosłup. Macie tez problemy ze spaniem??? Budzę się w środku nocy, oczywiście siusiu i koniec, spać dalej nie mogę, kręcę się, wiercę, nie mogę sobie miesca znaleźć. Za to rano to trudno mi się zwlec z wyrka.

cześć wszystkim, ja tez mam być grudniową mamusią i tez (a jestem w piątym m-cu) odczuwam kopniaczki maleństwa, tyle że nie znam jeszcze płci dzieciątka - i tu mam pytanie czy wiecie kiedy najpewniej to rozpoznać? oczywiście u lekarza - kiedy lekarz moze to dokładnie określić - w którym miesiącu ? wiadomo że zdarzaja sie pomyłki, ale często sie też sprawdzają zdania lekarzy
Moje również nie grzeszy delikatnością...daje popalić że hoho...:-) a najlepiej jak ma czkawkę....wtedy cały brzuch miarowo podskakuje....śmiać:-) mi się zawsze chce...:-)

U mnie wreszcie Kosmiciątko się ujawniło :-) I okazało się dziewczynką.
Cyprysiowa- bardzo proszę o moją myszkę![]()
Kurczę , a ja sie właśnie rozchorowałam, boli mnie gardło, mam wielki katar i co jakis czas temperaturę. Bardzo martwię się, że zaszkodzi mój stan zdrowia mojemu synkowiTo starszne, bo w niedzielę wyjeżdzamy na urlop, a tu chora
buu.... A jak wy może byłyście chore to co Wam pomogło w leczeniu?
Wróciłam od lekarza i wiecie co, będzie na 100% chłopiec, pokazal nam ptaszka i jajeczka. Tak mu się spodobało, ze nic innego nie chcial dac zmierzyc:-) Na imie bedzie mial Bartosz.