reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie mamuśki

ja dziś miałam straszną noc:baffled:, nie dość że katar ogromny mnie męczył to do tego doszło masakryczne swędzenie brzucha!!!!!! myślałam że zadrapię się na śmierć
po prostu masakra

reklama
Witajcie w sobotni dzionek:tak:
Troszkę narobiłam sobie zaległości nie czytajac Was prawie półtora dnia:-D ale juz nadrobilam...

Witam nowe mamuśki i gratuluję poznania płci:tak:

Ale poruszałyście smakowite tematy....trochę mnie ta wigilia smuci, ja jednak podobnie jak Kana mam nadzieję że urodze przed świetami i nie bedę w święta w szpitalu:confused:

A ja dziś od rana w kuchni urzęduję. Mam jutro dużą imprezę w domku dla znajomych, zaległą zresztą, bo kiedy miała się odbyć w czerwcu wylądowałam w szpitalu. Właśnie zrobiłam sobie przerwę w pichceniu, bo dokucza mi kręgosłup. Macie tez problemy ze spaniem??? Budzę się w środku nocy, oczywiście siusiu i koniec, spać dalej nie mogę, kręcę się, wiercę, nie mogę sobie miesca znaleźć. Za to rano to trudno mi się zwlec z wyrka.

Ja mam problemy ze spaniem od ok 2 tyg. i do porodu juz nic się nie zmieni:baffled:

cześć wszystkim, ja tez mam być grudniową mamusią i tez (a jestem w piątym m-cu) odczuwam kopniaczki maleństwa, tyle że nie znam jeszcze płci dzieciątka - i tu mam pytanie czy wiecie kiedy najpewniej to rozpoznać? oczywiście u lekarza - kiedy lekarz moze to dokładnie określić - w którym miesiącu ? wiadomo że zdarzaja sie pomyłki, ale często sie też sprawdzają zdania lekarzy

Witam Was serdecznie:-)

Moje również nie grzeszy delikatnością...daje popalić że hoho...:-) a najlepiej jak ma czkawkę....wtedy cały brzuch miarowo podskakuje....śmiać:-) mi się zawsze chce...:-)

O ho ho moja droga ja jak zaczynam się śmiać to mała jeszcze bardziej kopie:-D

U mnie wreszcie Kosmiciątko się ujawniło :-) I okazało się dziewczynką.
Cyprysiowa- bardzo proszę o moją myszkę :tak:

GRATULUJĘ córeczki;-)

Kurczę , a ja sie właśnie rozchorowałam, boli mnie gardło, mam wielki katar i co jakis czas temperaturę. Bardzo martwię się, że zaszkodzi mój stan zdrowia mojemu synkowi :( To starszne, bo w niedzielę wyjeżdzamy na urlop, a tu chora :( buu.... A jak wy może byłyście chore to co Wam pomogło w leczeniu?

W leczeniu pomogła wizyta u lekarza internisty.

Wróciłam od lekarza i wiecie co, będzie na 100% chłopiec, pokazal nam ptaszka i jajeczka. Tak mu się spodobało, ze nic innego nie chcial dac zmierzyc:-) Na imie bedzie mial Bartosz.

GRATULUJĘ chłopca.

A ja wczoraj byłam na wieczorku panieńskim mojej przyjaciółki. Było bardzo fajnie szkoda tylko , że nie mogłam napić się tych pysznych drinków jakie one piły...;-)

Ja się tak bardzo cieszę, że na Wigilię będę już u rodzinki z Naszą Niunią , że nie przejełam się za bardzo tym , że mało z tych przysmaków zjem:-)
Ale mam zamiar do Świąt się najeśc i np. zaraz skoczę z mężem do centrum na pierożki z mięskiem... mniaaaaaaaaaaaam

czesc Dziewczęta! podrzuciłam pytanie w temacie Rh-/Rh+ na wątku zdrowie i uroda. Jeśli jesteście w temacie, będę wdzięczna za komentarz:-D
pozdrowienia dla Was i małych Mieszkańców Waszych brzuchów.

ps. dziś Luśka ważyła rano 650g:tak:

Spotkały się dwie blondynki. Jedna mówi do drugiej:
- Słuchaj, kup sobie skunksa. Mówię ci genialne!
Druga mówi:
- Po co mi skunks, tylko smród i wogóle szkoda kasy...
- Słuchaj, żebyś ty wiedziała, jakie on sztuczki potrafi. Ten szorstki języczek, jak ci owinie wokół... no wiesz! Totalny odlot, żaden facet cię tak nie zaspokoi. Na początku trochę śmierdzi, ale idzie się przyzwyczaić.
Dało to do myślenia drugiej blondynie. Za jakiś czas spotykają się znowu i dzielą wrażeniami.
- Słuchaj rzeczywiście kupiłam tego skunksa. Po prostu orgazm stulecia. Super! Jeszcze nigdy mnie tak nikt nie zaspokoił!
Pierwsza blondi pyta się:
- Słuchaj, a co z tym smrodem.
ta odpowiada:
- Trzy dni rzygał, ale w końcu się przyzwyczaił...

reklama
Marzycielka u mnie też zaczeły się kłopoty ze spaniem, albo się budzę bo muszę do łazienki, albo mała tak kopie, albo nie mogę odpowiednio się ułożyć do snu i przy każedej zmianie pozycji też się budzę.:no: Katastrofa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry