Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam tez kolejne pytanie dotyczące karmienia : z racji tego że jest to moja pierwsza ciąża , to moje doświadczenie jest marne - dużo czytam i pytam, od samego początku wiedziałam że chce karmić piersią, ale ... i tu rodzi sie pytanie: skąd będę wiedziała że mam pokarm w piersiach - jak sie to objawia? słyszałam że niektóre mamy nie mają wcale pokarmu i sa zmuszone karmic butelką, ale podobno produkcję pokarmu jakoś sie samemu stymuluje i ja juz nie wiem o co chodzi - prosze o Wasze podpowiedzi - jesli macie juz starsze dzieciaczki pozdrawiam![]()
Ja tak sobie myślę, że najbardziej to chciałabym urodzić tak, żeby na święta być już w domku.
Jeśli chodzi o rodzenie w Sylwestra, to mam jakieś dziwne obawy... pijani lekarze itp.
Cyprysiowa dlaczego nie wolno grzybków?
Hej dziewczyny,
Widze, ze u was wszystko dobrze.
Gratuluje coreczek i synusiow!!!;-);-);-)
U mnie na wigilie, jest zupa grzybowa, za ktora dalabym sie pokoic:-)no i chyba tez nie bede moglabo grzyby sa ciezko strawne:-(.
Dla wszystkich drapaczek, kupcie sobie oliwke dla dzieci, i do kapania wlejcie jej troche. Wykapcie sie w tym, i juz nie balsamujcie sie. Skora jest fajnie miekka i mi to w miare przynosi ulge w swedzeniu skory. Ja mam oliwke z Penatena. Ja niestety nie mam wanny, ale tez robie to pod prysznicem (oliwkuje sie, oczywiscie). Dzsiaj pieke placek ze sliwkami, taaaaaka mam straszna ochote
. Od jutra terminowo zostaje mi-nam 12 tygodni, wiec juz odliczam:-):-):-)Milego weekendu
hej laseczki
widze ze temat cycusiowania...hehe...Kamila kazde cycki inne ..ja mialam odrazu pokarmu tyle ze moglabym wykarmic caly oddzial...a jak maly wisial na cycku to z 2 tyle lecialo ze nakapalo caly wielki kufel do piwa ..hehe
ja również nie sypiam najlepiej...a do kibelka wstaję z 5-6 razy...ale najgorzej jest z kręgosłupem...czasami nie mogę przewrócić sie z boku na bok...tak boli...ale staram się za dużo o tym nie myśleć...tyle lat czekałam na moją królewnę,że dla Niej zniosę wszystko...:-)

Fakt,nam sie podoba ale calutka rodzina reaguje masakrycznie, moj tata wysyla mi na gg cale listy innych imion, ciocia prawie nas zakrzyczała bo Iwan to rusek itd. Gdyby to jedna osoba, ale to cala rodzinka :-(

niestety do dnia dzisiejszego żałuje tej decyzji i radziła mi żeby kierowała się swoim serduszkiem a nie słuchała tych wszystkich dobrych rad...
że imie to my wybieramy...teraz już wszyscy mówią tylko o Julii
ale mam nadzieję że tak nie stanie się...
, na obiadek jadę do mamuśki - obiecała mi rosołek;-) mniam mniam...

powiedzialam mojemu mezusiowi ze chyba zmienimy imie bo jak sie nasluchalam przez 2 godziny to mi zbrzydlo juz to imie ale moj powiedzial ze damy Iwan i koniec(wczesniej jescze pare osób z rodzinki narzekalo) i wczoraj byl u mojego taty, reakcja taty wiadomo... pozniej tata zaczal pisac imiona na gg i moj Adrian stwierdzil ze zastanawia sie nad zmiana bo jak ma sluchac tych reakcji to woli zmienc.
, wiec narazie nie jest źle. Tylko cały czas czuje się bardzo zmęczona
.
. Bo ludzie psom dawałą na imię Maks
. Wkurzyło mnie to, bo imie mi sie bardzo podoba, ale jak słyszałam ich wywody to już sama zwątpiłam, bo nie chce zeby mój synek miał na imie jak pies
. Teraz nie mam swojego wymarzonego imienia, a to pewnie dlatego ze nastawiłam się na Maksa i już zadne wiecej mi się nie podoba :-(. Mojemu Krzysztofowi podoba się Mateusz, ale ja nie jestem przekonana.