reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa co do imienia to my z miskiem tez ostatnio jakos tak spekulujemy nad Amelką...co o tym sądzicie?Chociaz mi Marika się bardzo podoba...

A jesce odnosnie snu to ja sypiam tak srednio...dziisaj akurat od rana nawrzeszczałam na misia bez powodu wiekszego..jakos wstałam lewa noga,ale tak to ok...tylko siusiam jak szalona...hahahah ale taki już nasz los...a teraz robie gulasz na obiadek...pyyyycha :-p
Amelka też bardzo ładne imię.
co do spania, to narazie nie narzekam, nie jest najgorzej. wstaję kilka razy siusiu, ale ide praktycznie na śpiocha. A humorki niestety też dokuczają, szczególnie mojej rodzince.

Agatkas, sliczna ta Twoja kołyska.

Yoka, smacznych gofrów życzymy. ja też zaraz skikam z synalkami nad morze, wprawdzie nie do Sopotu, tylko do Mrzeżyna, ale gofry też tam można zjesć :), i moze skuszę sie nie tylko na loda amerykańskiego, a jeszcze na gofra. Zobaczymy jaki Dzidzia bedzie miałą apetycik.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki:)

Yoka moze się powtarzam ale zazdroszczę Ci niesamowicie tego że mieszkasz nad morzem:) Jak to brzmi super: spacer i gofry w Sopocie....:) ehhhh :) żyć nie umierać:)

YOKA ja też zazdroszczę:tak:kocham trójmiasto, może uda nam sie we wrześniu bądź październiku wyskoczyć na 3-4 dni...w tym roku już raz byliśmy:-), na samym poczatku mojej ciąży, może uda mi się namówić mężulka na jeszcze jeden wypad...tylko te kilometry..mamy ich ponad 500:confused:

Agatkas kołyska super:tak:

witam mamuśki!
ja też się nie wysypiam ale już się przyzwyczaiłam.
teżbym zjadła gofra- uwielbiam gofry.
ja już po obiedzie(rosołek z makaronem;kluski śląskie i roladki-bez kapusty bo chłopcy nie lubią) ja mam tak co niedziela,no wiecie śląskie korzenie.
ale gofra bym jeszcze zmieściła:)
pozdrawiam i ślę całuski

Ja tez witam niedzielowo,:-)
Ja na szczescie dzisiaj mam wolne od gotowania, bo u nas jest taki kiermasz z karuzelami, i mozna tam sobie cos przekasic. Wiec w ramach obiadu i spaceru, wybieramy sie wlasnie tam. Pisalyscie o imprezkach, my mamy jutro, moj maz ma urodzinki, mialo byc pare osob, i z tych paru zrobilo sie 25:szok:. Milej niedzieli;-)

Witam wszystkie grudnioweczki w niedziele

Ja dopiero po śniadanku i zastanawiam się jak spędzić niedziele, pewnie wybiore się z moim gdzieś na spacerek;-).

Od paru dni nachodzą mnie obawy że sobie nie poradze z obowiązkami jak się dzidzia urodzi - czy Wy też tak macie?

Witam wszystkie grudnioweczki w niedziele

Ja dopiero po śniadanku i zastanawiam się jak spędzić niedziele, pewnie wybiore się z moim gdzieś na spacerek;-).

Od paru dni nachodzą mnie obawy że sobie nie poradze z obowiązkami jak się dzidzia urodzi - czy Wy też tak macie?

Renia ja też tak czasem mam, np. skąd będę wiedziała czy dziecku nie za ciepło czy nie za zimno, czy jest głodne, czy go cos boli, czy będę go umiała ubierać, przewijać, wykąpać... itp. Moja mama mówi że to samo przyjdzie i będę zdziwiona skąd to wiem:)

mamy wreszcie wybrane imię dla naszej kruszynki - Lena- postanowione.:tak:
wiem że to imię na pewno wywoła "zamieszanie" wśród rodzinki, ale mam to gdzieś, to moja córcia

mnie też ostatnio męczą takie myśli...

reklama
Dzień dobry:)

Ja sobie dzisiaj pospałam do 11 - oczywiscie z kilkoma przerwami na siusiu:)
Jak wstałam to zwlokłam mojego męża z łóżka i wysłałam go do sklepu po Nutelle i dżemik i zrobiłam naleśniczki!!! Pychota:)

I tak się najadłam że już mi się nic nie chce:)

Cyprysiowa - ja tam bym zostawiła Iwana, na każde imię można coś złego wymyślić!

Pomieszam troszkę wątki bo mi się nie chce przechodzić na zakupy:) (Cyprysiowa wybacz to się więcej nie powtórzy:) ) Zakupiłam sobie wczoraj używaną kołyskę:) Tak mi się spodobała że nie mogłam sobie odmówić. To nie zamiast łóżeczka ale tak dodatkowo:) Ciekawa jestem jak będzie wyglądała na żywo - bo to jest zdjęcie z aukcji:)To mój pierwszy zakup dla dzidzi:) :

Agatkas ladna ta kołyska, ja tez pozwolilam mojemu m kupic kolyske tylko biala, wydaje mi sie ze bedzie malo przydatna, ale kto wie...Tak sie uparl a kosztowala grosze (tez uzywana) wiec zadne argumenty nie przemawialy. A gdy zlozylismy ja w domu i poscielilismy posciel wygladala slicznie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry