blizniaki2000
Fanka BB :)
Amelka też bardzo ładne imię.Cyprysiowa co do imienia to my z miskiem tez ostatnio jakos tak spekulujemy nad Amelką...co o tym sądzicie?Chociaz mi Marika się bardzo podoba...
A jesce odnosnie snu to ja sypiam tak srednio...dziisaj akurat od rana nawrzeszczałam na misia bez powodu wiekszego..jakos wstałam lewa noga,ale tak to ok...tylko siusiam jak szalona...hahahah ale taki już nasz los...a teraz robie gulasz na obiadek...pyyyycha![]()
co do spania, to narazie nie narzekam, nie jest najgorzej. wstaję kilka razy siusiu, ale ide praktycznie na śpiocha. A humorki niestety też dokuczają, szczególnie mojej rodzince.
Agatkas, sliczna ta Twoja kołyska.
Yoka, smacznych gofrów życzymy. ja też zaraz skikam z synalkami nad morze, wprawdzie nie do Sopotu, tylko do Mrzeżyna, ale gofry też tam można zjesć
Ostatnia edycja:
kocham trójmiasto, może uda nam sie we wrześniu bądź październiku wyskoczyć na 3-4 dni...w tym roku już raz byliśmy:-), na samym poczatku mojej ciąży, może uda mi się namówić mężulka na jeszcze jeden wypad...tylko te kilometry..mamy ich ponad 500
. Milej niedzieli;-)