reklama

Grudniowe mamusie 2008

No no Myszqa niezłe:) Coś na zasadzie tego co robiła Carmen Electra?

Dziewczynki coś wam zostawiłam:ninja2:

Tak właśnie to co robiła Carmen Electra. Przyszłe zajęcia z krawatem :D
Dziewczyny które chodzą już jakiś czas mają pozdzierane kolana bo w niektórych układach trzeba się "czołgać" po ziemi :D czyli chodzić na czworaka ale tak powooooooooli seksi :P

reklama
Myszqa
Tygrysku widziałam fotki Fifiego - boski

:

:) cieszę się że Fifisia sie podoba:):-D

Tak właśnie to co robiła Carmen Electra. Przyszłe zajęcia z krawatem :D
Dziewczyny które chodzą już jakiś czas mają pozdzierane kolana bo w niektórych układach trzeba się "czołgać" po ziemi :D czyli chodzić na czworaka ale tak powooooooooli seksi :P
wowwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!! nie no Myszqa szalejesz kobieto to w tej Tunezji jak zatanczysz przed mężowym to jeszcze jakiegos braciszka abo siostrzyczkę zrobicie:-):-D:szok:

witam sie poniedzuialkowow u nas leje jak nie wie co buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Witam się i my...

Niestety po przecudnym weekendzie przyszedł szary,bury i deszczowy poniedziałek jesienny....:(

Pada i pada.....nie dobrze....:(

MARICZKA JESZCZE spi....chyba wyczuwa smętna pogode...zreszta mezwoy tez....2 zmiane czas od dzisija zaczac wiec bede całymi popoludniami sama jak paluszek...

Myszko zazdroszcze zajęć rewelacyjna sprawa....:) oj bedziecie figlowac:p hahahha życzymy równeiż udanego wyjazdu!!!!!!

ok ściskam Was i uciekam na kawusie:)

Hej

U nas leje i jest ponuro aż nie chce się wstawać z łóżka, ale jak usłyszałam jak mój synek mówił do mojego męża:"Mamusia kofana" to zaraz humor się poprawił.

Myszka hotelik super, miłej zabawy zyczę :)

Witam
My po weekendzie poza domem. Odwiedziliśmy koleżankę, byliśmy na zamku w Niedzicy, wstąpiliśmy po czekolady na Słowacje :-) i jeszcze odwiedziliśmy wujka w Krakowie, więc weekend zaliczam do udanych. Maja miała okazję pobawić się z kuzynką, bo tutaj to nie ma w rodzinie nikogo w swoim wieku.

Myszqo życzę udanego wyjazdu. Będziesz miała tam słoneczko, a my tutaj zaczynamy marznąć.

Agatkas dlaczego praca jest niewdzięczna, myślałam, że takie spisywanie jest miłe. Czyżby ludzie jakoś źle do tego pochodzili???chyba, że mają coś do ukrycia i się boją :-)

Hej

U nas leje i jest ponuro aż nie chce się wstawać z łóżka, ale jak usłyszałam jak mój synek mówił do mojego męża:"Mamusia kofana" to zaraz humor się poprawił.

Myszka hotelik super, miłej zabawy zyczę :)

no moja od jakiegos czasu na meza mowi mama, ana mnie tata:-)

Hey

agtkas nie mogę wejść na tamten wątek nie wiem czemu ale odsłuchałam!!!
Jesteś zarąbista!!!
ja rowniez nie moge odsluchac, nie otwiera mi sie:-(

witam w ten szaro-bury dzien

Moje dziecię wielbi ponad wszystko carsy i taką baję o ciuchciach Tomek i przyjaciele :)
Żadne inne nie wchodzą w grę.

U nas leje równo, a ja jeszcze do banku muszę isć Skrajnie mi się nie chce ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry