Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bajeczka o ciuchciach![]()
witam sie i ja:-)
tak tygrysie sa juz buciki zimowe w sklepach ja sie zastanawiam jakie kupic i chyba bedzie trzeba troche wylozyc kasy,bo troszke sie boje kupic jakies zwykłe....w zeszłym roku nie chodził mi tak...a teraz na sanki,na kulig, na lepienie bałwana i nie wiem czy inne mu nie przemokną...z jakich firm miałyście butki w zeszlym roku?
ja miałam gufo,ale po zimie były w idealnym stanie bo Alex łaził w nich dopiero pod koniec zimy.
ogólnie moje dziecko budzi się po nocach i mam już tego serdecznie dosyć![]()
pyciolku nie jestes sama, moja od jakiegos czasu, chyba od czerwca tez budzi non stop w nocy, wiec ja sobie nie wyobrazam jakby ona miala spac w innym pokoju, bo co chwile wstaje do lozeczka i jak juz nie mam sily chodzic to laduje w naszym lozku, ale w naszym lozku tez sie budzi co godzine, nie budzi sie tylko do 2-3 w nocy, a potem zaczynaja sie wedrowki:-(wiec nie wiem o co chodzi, bo do roku moje dziecko spalo cala noc
czasami jest lepiej, czasami gorzej, ale nigdy tak żeby wieczorem zasnął i obudził się rano...:-( koło 5 wstaje i przenosi się do nas na godzinkę, dwie.