reklama

Grudniowe mamusie 2008

aniamanu ja na szczescie nie mam cukrzycy stwierdzonej narazie. Ja mam dziwny ten cukier. raz za niski raz za wysoki :baffled: Zobaczymy w 32 tyg.

My jedziemy po wózeczek pod koniec tygodnia lub na poczatku przyszlego (zamowimy i bedzie pewnie za jakies 2 tygodnie.)

reklama
Mam pytanie do dziewczy którym leci juz cos z piersi. Leci Wam tylko siara (przezroczyste) czy mleko biale tez? Bo mi w pierszej ciazy chyba siara leciala tylko a wczoraj zauwazylam ze z jednego leci mleko. :dry:

Ide spać. Do jutra. Dobranoc

Cyprysiowa mi leci tylko siara, ale normalnie jak siedzę w koszuli nocnej to po brzuchu mi spływa już bym chyba małe dziecko wykarmiła :-)

Dorotka_23 Ja uważam, ze skoro chcesz rodzić w domu, a nie masz żadnych przeciwwskazań i do tego jeszcze masz blisko szpital to uwierz swojej intuicji, bierz położną i ciesz się otoczeniem domu i rodzeniem :) Powodzenia

Marzycielko mi tez się tak brzuch już prawie rusza czasami to aż się śmieję z tego że tak mi faluje i wypina raz z jednej strony raz z drugiej :-)

Mam pytanie czy stawia wam się sporadycznie brzuch ? Bo cholercia mi się stawia w nocy czasami, takie bezbolesne skurcze biorę no-spę i leżę i przechodzi.

reklama
Cyprysiowa mi leci tylko siara, ale normalnie jak siedzę w koszuli nocnej to po brzuchu mi spływa już bym chyba małe dziecko wykarmiła :-)

Dorotka_23 Ja uważam, ze skoro chcesz rodzić w domu, a nie masz żadnych przeciwwskazań i do tego jeszcze masz blisko szpital to uwierz swojej intuicji, bierz położną i ciesz się otoczeniem domu i rodzeniem :) Powodzenia

Marzycielko mi tez się tak brzuch już prawie rusza czasami to aż się śmieję z tego że tak mi faluje i wypina raz z jednej strony raz z drugiej :-)

Mam pytanie czy stawia wam się sporadycznie brzuch ? Bo cholercia mi się stawia w nocy czasami, takie bezbolesne skurcze biorę no-spę i leżę i przechodzi.
Fasolkamaria - co to znaczy "stawia się brzuch?" twardnieje czy tak się wybrzusza?
Bo ja dziś wstałam na siusiu ok. 4.00 i do teraz nie śpię. Po prostu masakra!!! Dla mnie to męczarnia!!! Nie lubię tak leżeć cichutko (by męża nie budzić) i bezczynnie.
I właśnie dziś mi tak twardniał bardzo brzuch po lewej stronie i się mocno napinał oraz miałam takie leciutkie bóle jakby na okres. Trochę się przestraszyłam - ale myślę, że małe się przemieszczało. Bardzo delikatnie pomasowałam poprzez dotyk tylko i ustąpiło stwardnienie - i tak miałam 3 razy pod rząd (to spinanie) :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry