reklama

Grudniowe mamusie 2008

Misiówka mam rodzinke w Newcastle, to rzeczywiscie spory kawalek. Ja do londynu mam 1.5 godzinki tez nie jezdze do lekarza czesto, bylam raz bo w 6tyg ciazy troche plamilam i strasznie sie przestraszylam. Potem juz czulam sie wporzadku i tak do tej pory wiec nie panikuje i nie jezdze. No ale teraz jak zaczne trzeci trymestr to tak rutynowo pojade sie zbadac:-). Poza tym to moja pierwsza ciaza i...zreszta sama wiesz jak bylo za pierwszym razem- wszystko nowe i nieznane:-)
Mysle ze nie powinnas sie martwic skoro nie masz zadnych boli ani skurczy i nie plamisz obficie. A gdyby cos sie dzialo to pedz do szpitala, ale to nie bedzie potrzebne. Najwazniejsze zeby sie nie denerwowac:tak:

reklama
witam wszystkich!!!
ja już po sniadaniu,znowu nie umiałam spać,więc wsałam i siadłam do kompa.
ANIAMANU nie martw się wszystko będzie dobrze, ja w to wierzę.
mi też pręży sie brzuszek i to pare razy dziennie,w najgorszych przypadkach biore no-spe i przechodzi.
życzę miłego dzionka.

Dzień Dobry!:-)

nocne walki z komarami ..... i już po spaniu:baffled:

dziewczyny, tylko spokój - choć to zapewne łatwiej napisać niż zrobić. Cyprysiowa na pewno wie, ile kciuków dziś trzymamy za Was:-) Będzie dobrze, innej opcji nie ma!

Dzień dobry.

Ja już w pracy:(

Miałam okropną noc. Najpierw mnie żołądek bolał strasznie, chyba do 2 w nocy. Potem zasnęłam, a od 4.30 - pierwszy raz mi się to zdarzyło - dzidziol mnie kopał strasznie aż do 6.00 dopóki nie wstałam. Trochę się przestraszyłam, że może coś nie tak że tak zwyczaje zmienia, ale chyba z czasem dziecko się bardziej aktywne robi nie? I chyba to normalne że coraz częściej się będzie ujawniało?

Witam
Dziewczyny które dziś maja wizyty...3mam za wszystkie kciuki...napewno wszystko będzie dobrze...
Agatkas dzidzia szybko rośnie i staje sie coraz silniejsza...dlatego kopniaczki sa coraz silniejsze...pocieszaj sie że będzie coraz gorzej bo zaraz zupełnie nie będzie miała miejsca i dopiero będzie sie rozpychać...:-) moja ostatnio to tak boksuje,że cały brzuch mi sie rusza i wypukłości....czasami już nawet zaboli....:-)

Dzień dobry dziewczyny :-) Ja normalnie jeszcze w szoku jestem bo przespałam całą noc i dopiero wstałam, jeszcze nie mogę w to uwierzyć.:-) Całą noc śniły mi się wózki i łóżeczka to po wczorajszej wizycie w sklepie po której zgłupiałam :-)

aniamanu powodzenia. Czekamy na wieści.

Moja też mnie czasami tak mocno kopie, że aż mnie boli albo wierci się jak nie wiem co i mówię na nią wiercipiętka kochana.

witajcie
przepraszam że wczoraj, nie dałam znać jak po wizycie u ginka ale późno wróciłam i juz nie siadałm na kompa.
z moją kruszynką wszystko na szczęście ok:-):tak:prawie wszystkie wyniki mam dobre, prawie... wyszło mi że mam za duży cukier i zostałm skierowana do przychodni diabetycznej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry