Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marzycielka z tego co wiem to jeszcze do polowy września ma być bardzo gorąco...przynajmniej u mnie w nocy padało a teraz robi sie już żarówa....ja też tęsknię za długimi rękawami...:-)

Eeee no to nie tak że jestem niezadowolonaJa się cieszę jak mała daje o sobie znać, tylko dzisiaj to było pierwszy raz żeby mi się ruszała o tej godzinie i w takich miejscach (zawsze na samym dole brzucha a dzisiaj koło pępka
) więc się zastanowiłam chwilę czy na pewno wszystko ok
![]()
;-)Tak dokładnie to już nie pamiętamo to podobnie jak ja - a co brałaś jeśli mogę wiedzieć!
Tak dokładnie to już nie pamiętam
Na pewno brałam tetralysal, jakąś masc robioną i jeszcze jadną masc, której też nie można stosowac w ciązy, a jak się okazało że jestem w ciązy, to lekarka dała mi tylko davercin w płynie do smarowania po myciu wieczornym i używam kosmetyków z serii Iwostin Puritin. jeszcze nigdy nie miałam takiej ładnej cery, moze to leki, a moze ciąża ma taki wpływ.

;-)marzycielka czyli jestes przykładem powiedzenia że córeczka zabiera mamusi urodę...hehe...oczywiście żartuje bo nie wierze w takie przesądy...![]()