Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Waży już 850 g. Chyba troche duży
.
, ale narazie próbuje bez rezultatu
.
.
, nigdy nie miałam problemu z trądzikiem, ale teraz mam taką zdrowszą, zarómienioną
. Jednak ciąza słuzy na cerę, a ze niby dziewczynka odbiera urode mamie hmmm 
raczej nie, po prostu niektóre wyglądaja ładnie w ciazy, niektóre troche gorzej.
. marzycielka ja również będę miała córcie i nie mam żadnych problemów z cerą...zresztą nigdy nie miałam...;-)

czesc dziewczyny
Ale mam do czytania, ale zanim wszystko przeczytam napisze Wam co u mnie
Wczoraj byłam na USG, nadal chłopiec. Waży już 850 g. Chyba troche duży
.
Na nerce osadza mi się mocz i dlatego mnie czasami boli, jak nie przestanie tylko bedzie sie nasilać, to do szpitala pod kroplówkę
Zerkłam na Wasz albumik dzisiaj i jak mi się uda to wkleję jakieś zdjęcie, ale narazie próbuje bez rezultatu
.
Teraz biorę się do czytania, troche tego jest.

Właśnie co do tego przesądu, to ostatnio koleżanka mojej mamy powiedziała, że ta moja Córcia to się z siurkiem urodzi, bo na dziewczynkę to ja nie wyglądam, bo coś za dobrze wyglądam. Powiedziałam, że córeczkę będę miała, tyle że moze na początku będzie brzydka, bo po tatusiu:-):-):-)marzycielka czyli jestes przykładem powiedzenia że córeczka zabiera mamusi urodę...hehe...oczywiście żartuje bo nie wierze w takie przesądy...
bliźniaki ja również stawiam na ciążę....jesli chodzi o cerę...:-)
właśnie co do tego przesądu, to ostatnio koleżanka mojej mamy powiedziała, że ta moja córcia to się z siurkiem urodzi, bo na dziewczynkę to ja nie wyglądam, bo coś za dobrze wyglądam. Powiedziałam, że córeczkę będę miała, tyle że moze na początku będzie brzydka, bo po tatusiu:-):-):-)