reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko koniecznie napisz po wizycie co i jak:)

Myszko prezent rewelacja...ahhhh :)

A tak w ogóle dzień dobry....
U nas lipa jak zawsze, ale wcale się nie załamuje, raczej hartuje w obecnej sytuacji....i staram się myśleć pozatywnie, bo co mi wiecej zostało:p
a nie wiem czy Wam pisałam, ale po prawie 4 miesiacah dostałam @ :)
Szczerze troszkę mi ulzylo... Spowrotem czuje się kobita...bo czasem miałam wrażenie ze jako kobieta-zanikalam:p hahaha

Mariczka nasza się robi taka kochana ostatnio, to znaczy zawsze była, ale teraz przychodzi sama się przytula, pyta czemu jestem smutna, albo czy mocno ja kocham itp... CzAsem aż mi się płakać chce taka jest słodka:)

Uciekam Was pod zgrać troszkę i może na jakiś spacerek:)
Buziaki miłego dnia:)

Myszqo tez chce taki prezent:-pale masz super:tak:.

Zapominajko bedzie wszystko dobrze, wpadnij po wizycie sie pochwalic:tak:.
Aniu zdrówka!!!!:tak:.

Dzis Walentynki a mój po pracy umówił sie z mechanikiem:sorry2::crazy:ciekawe czy wogóle pamięta:blink:.
Jutro mamy wizyte z pediatra i umówiłam sie tez z naszym rodzinnym bo obie dziewczyny maja cos ze skóra. Zuzia ma na nogach suche place skóry, a hani na brzuchy i nogach robi sie krostka, potem z niej ranka, ktora brzydko sie obiera:sorry2:

Anoli walentynki jutro!!!!

Dzięki dziewczyny. Nie wiem o której wrócę, więc możliwe, że odezwę się dopiero jutro.

Nie pamiętam, żebym w ciąży z Iggym się tak denerwowała.

Zapominajka trzymamy kciuki i czekamy na wieści....

Myszqa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki fajny prezent....

Kanuś tulaski na problemy....Jula też teraz taka kochańska zrobiła się:tak:

Anoli męzowy niesłusznie oberwałby:-D:-D

Witam i ja;
wizyta ok, choć strasznie późno wróciłam i już nie przyszłam do was z wieściami.
W brzuszku ludzik 1, serduszko widziałam śliczne pulsujące, ale go nie słyszałam. Przy czasie wstawię fotkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry