reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tak, niespodzianka będzie wieczorem. Fotka już schowana w paczce z łakociami :D Gorzej jak nie będzie miał ochoty...

A dolegliwości klasyczne mam, cycki bolą i troszkę brzuch. Wczoraj zaczęłam troszkę plamić i wystraszyłam się okropnie. Przez chwilę myślałam, że już po wszystkim. Ale na szczęście jest ok.

reklama
Będzie dobrze trzymam mocno kciuki o takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:) a na kiedy ci termin wyliczyli???
ps. ja tez z Filipkiem plamiłam.
A co do niespodzianki... jak nie bedzie mial ochoty to go zmusisz hahha:)

Tak!! Masz rację tygrys. Będę mu rafaello wciskała na siłę!!!

Ogólnie to termin wg OM mam na 6.10, ale ludzik wg usg jest o ok tydzień młodszy.
Czas pokaże :-D

haha dokladnie i tak wyjdzie kiedy sam tego bedzie chcial:-D takie juz te fasolki są ze nie chcą wspolpracowac:)
ja wrocilam z zakupow , czekoladki dla meza kupilam :)zaraz sie zbieram do garow jakis obiadek zrobic:)

Zapominajko - różowy suwaczek :-) w dziewczynkę celujesz? :-)

A ja obiad już prawie mam. Wczoraj makaron robiłam a dziś tylko szpinak, boczuś i orzechy włoskie i troszkę parmezanu do dekoracji.
Aaaaa i się nie chwaliłam ostatnio tj. w sobotę robiłam własnoręcznie tortellini i wyszły pyyyyyyychotka.

A zaraz zabieram się za babeczki z nutellą - dla mojej młodszej walentynki :-)

Dzień dobry kochane:)

Zapomnajko super wieści :) cudOwnie... Zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka:)
Oj kurcze to mezowy bedzie miał prezent jak nic:)

Kochane wszystkiego naj naj naj z okazji Walentynek:*

U nas pogoda taka sobie, ma podobno pruszyc śnieg...
Miś w pracy, Mariczka wcina płatki, a ja jeszcze zalegam w lozeczku:)

Oj kuchareczki same smakowitosci planujecie, aż slinka cieknie:)

Buziaczkujemy z Mariczka:*

Zapominajko super że wszystko w porządku i dzidziuś rośnie. Ja to chyba chciałabym już takie drugie wyrośnięte :-). Muszę odwiedzic po pracy sklep bo nawet nie mam prezentu dla P.
Teksty dzieciaczków rewelacyjne :-D.
U nas też czas uścisków i miłości, Maja codziennie powtarza mi po 10 razy że mnie kocha i ciagle się prztula. W przedszkolu jest zauroczona kolegą Sebusiem ciagle o nim opowiada i maluje mu laurki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry