reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie kochane, u nas tez w koncu solidnie popadalo i w końcu pójdziemy z Biancią pierwszy raz na sanki w tym roku ( o ile mnie gorączka znowu nie zlapie,bo sie strasznie przeziębiłam:zawstydzona/y:)

Zapominajko zdawaj nam tu relacje;-)

Jestem:-D
Niespodzianka się udała, małżon bardzo zaskoczony, minę miał boską i bardzo się ucieszył.

Za to Iggiego od nocy męczą wymioty, nie wiem jak mam mu pomóc, a do lekarza dopiero na 13.30 ;/

ojj kochana nawet nie chce mi się o tym pisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: pozniej napisze w innym miejscu:-(

Zapominajko super, niespodzianka i zdrowka dla Iggiego daj znac jak bedziesz po wizycie, moze cos mu stanelo na żolądeczku:zawstydzona/y: bidulek, moja ostatnio też wymiotowala , bo gdzies jej flegma zalegała i jej nie wykaszlala - 3 dni pod rząd o 4-5 rano wymiotowała, więc bardzo wam współczuję,bo wiem co to znaczy:-(

Ostatnia edycja:
.Kankiya a wiesz ze ja przez chwile nawet pomyslałam, ze wy chyba miałyscie te same problemy, cos mi switało, ale nie mogłam Cie tu złapac. Wazne ze dziewczyny zdrowe:tak:A musicie jeszcze jakos to kontrolowac? Czytalam ze w pl wielu lekarzy jest niedouczonych w tym temacie i jest to troche zaniedbane z ich strony:crazy:.

powiem ci kochana,że nikt nie kierowal mnie na badania- mówili tylko,że duza głowka i nic, poprosilam o skierowania do nerologa i wtedy zaczelismy robic rozne badania,min.rezonans, robilysmy badania genetyczne,ktore musimy niedlugo powtorzyc a wszystko rozeszlo sie glownie o vit d , ktorej za malo dostawalysmy bo jak sama zwiekszylam malej dawke to glowka przestala rosnac , zaden lekarz nie rozpoznal pierwszych objawow krzywicy:zawstydzona/y:masakra jakas

po malu zaczynam Was nadrabiac kochane;-)

reklama
Zapominajka super....że niespodzianka udala sie..
a Igusiowi zdroweczka....masz nifuroksazyd w syropie...warto miec go w apteczce, niech Ci lekarz przepisze....a mam tez czopki homeopatyczne na wymioty i je polecam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry