reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kana mam nudności, choć nie codziennie. Dziś jest masakra, a wczoraj było super.

Myszqp próbowałam i niestety bez efektu:-(

Kankiya ja jestem w ogóle okropnie gruba, więc nie ma czego oglądać. Wierz mi.

Kana mam nudności, choć nie codziennie. Dziś jest masakra, a wczoraj było super.

Myszqp próbowałam i niestety bez efektu:-(

Kankiya ja jestem w ogóle okropnie gruba, więc nie ma czego oglądać. Wierz mi.

Ja tez chce zobaczyć brzuszek :tak:

Mój Mati na pytanie czy chce siostrę czy braciszka odpowiada: Ja chce pieska ! :szok:

Kategorycznie nie chce rodzeństwa :no: masakra.

U nas pogoda do d ... pada i pada. Ale dzisiaj było w miarę ciepło.

Zanplo super, że wyniki Mai są dobre.

Vive nie przejmuj sie remontem, w trakcie będziesz miała tyle pomysłów ze nie nadążysz.
Ja tez planuje remont, i mam za duzo pomysłów. Zabraknie mi pomieszczeń na ich realizacje :szok:

Pyciolku jak mały przechodzi ospe?

Tygrysku a u Was tyle sniegu ??

Kanus dobrze, że już Maryczce się goi ranka :tak:

halo jest tutaj ktoś czy wszystkie towarzyszą fanom piłki nożnej i oglądają boskiego
wink2.gif
Ronaldo i spółkę
wink2.gif

my dzisiaj całe popołudnie w biegu, po przedszkolu kawka i lody z przedszkolakami a później biegiem na basenik...wymoczeni, wypluskani i zrelaksowani...

Zapominajka
a migdały podobno też pomagają...ja tez chce zobaczyć brzuszek...

Kanus
tulaski....ale dziewczyny mają rację, nie jesteśmy w stanie ich upilnować...najważniejsze że nic nie stało sie poważnego...

Zanplo super że wyniki poprawiły sie...

my jutro idziemy szczepić się przeciwko ospie...no ciekawe czy moja córa będzie dzielna...:sorry::sorry:

Oooo Agacia mnie ubiegłą- jak Mati przekonał się do przedszkola??

Hej
zapominajko ja czekam:)
Agatko dzis juz u nas wiosna :eek: piękne słoneczko i 10 stopni na termometrze nie nadążam za pogodą. Pranie aż wyniosłam na balkon i przyznam się że ta dzisiejsza aura zmotywowała mnie do ćwiczeń:) rozpoczełam 6 weidera( wiem wiem mialam zdobywac szczyty z MYszą ale jakos było mi nie po drodze:sorry:) i parę innych ćwiczeń upiększających pośladki i uda i mam zamiar być sexi na wiosnę!!!!!!!!!! aaaaa i zakładam na lodówkę w dni powszednie kłódkę od godziny 18!!!!! w weekendy jest otwarta 24 godz na dobę:sorry:

MYszo nasza a jak tobie idzie zdobywanie szczytów???? i jak dietka??

Madzienko ... tak nagle, zaczął chodzic do przedszkola bez płaczu. I nawet mu się podoba. :tak: Bardzo się cieszę.

Tygrysku, ja też stosuje dietę , tydzień dopiero, zobaczymy ile wytrzymam. Jem mało, jogurty, owoce, warzywa i po 18 nic.

No wlasnie, dzięki Wam przypomniało mi sie o co chciałam zapytać ostatnio... Myszko wlasnie Ciebie, jak tam Twoje szczyty?

Madziu super intensywny dzień:) ja uwielbiam takie dni w biegu,tu tam.... U nas dzisiaj zamulka strsaszna, ale to dlatego ze wieje straaaaasznie...

Agaciu ekstra ze Mati sie przekonał do przedszkola... Dzielny przedszkolak:)
No i jak masz tyle pomysłów to tylko remontować:) hahaha

Zapominajka kochana.... Nie stresuj sie kilogramami tyko pokazuj brzusio z fasoleczka... Ja bym wolała mieć te kilogramy i fasolka w brzuszku niż ich nie mieć... Mój instynkt ostatnio strasznie daje sie we znaki:/

Tygrysku kochana ja tez juz tylko myśle byle do wiosny.... A u nas jak patrzylam na poogode długoterminową to np 12-14 marzec to ma być 11 stopni i samo słoneczko bez wiatru itp i w ogóle temperaturki maja być juz około 10'tylko.... Wiec to juz tuż tuż:)

Idę do MAri, bo Cosik cicho w pokoiku:)

Agacia to super....i niech tak pozostanie...

Kanuś a ja dziwie się ze w Mari cicho przecież już noc...ale u nas a nie u Was:-D:-D

Tygrys brawo...ja jestem leniwa, ale jutro idę na zumbe:tak:

Kankiya trzymamy kciuki!!!!!

ja zmykam spać...spokojnych nocek...a Wam Kanuś miłego popołudnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry