reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kankiya super super super :* bardzo sie cieszę i oby to faktycznie była ta praca:) buziaczki ogromniste:*

A o tych myszach to ja tez nie słyszałam, ale dobre dobre:)

Wy juz pewnie wszystkie spicie, albo broicie.... A my czekamy na tatusia a jutro może pojedziemy na jakies małe zakupki dla niuni:) ja mam tez jeszcze troszkę kaski na gift card które dostałam na święta... Może Cosik taniego dla siebie wynajde:)

Ok buziaczi do jutra kochane:*

reklama
Dzień dobry, my od 6 na nogach bo Jula wyspana kazała wstawać bo już widno...a że od rana słoneczko zagląda w nasze okna wyjścia nie było...

ja wczoraj byłam z koleżankami na piwku i dzisiaj ciężko oj ciężko mi się wstawało...

o myszach to ja wiem, i znam to wiec już jestem:-D:-D:-D

Kankiya super że jesteś zadowolona, kciuki nadal trzymamy...

słyszałyście że redds żurawinowy wchodzi na stałe do oferty:tak::tak:

Witam i ja:-) u nas tez cudne słoneczko:-)
Kanuś udanych zakupów-pochwal się póżniej;-)
Madziu współczuję takiej pobudki po imprezce:baffled::-D musisz się zaopatrzyć w rolety-na moją to trochę działa;-)

o redsie słyszałam tylko tyle,że pyszny i to od Was a ja nadal go nie spróbowałam:sorry2:super,że wchodzi na stałe do sprzedaży:tak:

Hej:-).

My jutro wyjezdzamy, dzis juz na dobre się pakujemy:tak:jeszcze to do mnie nie dociera:-p.
Pozegnalam sie z kolezankami, dziewczynki ze swoimi i jakos dziwnie tak mi:-p...radosc miesza mi sie ze strachem i niepewnoscią:-p.

Odezwe sie jak tylko wprowadzimy sie do nas dobre i założe neta:tak:.

Trzymajcie się tu cieplutko:-):-):-)

Dzień dobry :)

Anoli super suPer:) trzymam za wszystko kciuki:* ale Wam dobrze:*
Zapominajka, Madzia i Kankiya zazdroszcze słoneczka, tutaj niby Cosik sie przebija, ale tak wieje, ze halny to raczej pikus...

W nocy tak nagle zaczęli tak silnie wiać, ze miałam wrażenie ze całe balkony wyrywa, taki huk przez 2 godz nie spalam... Masakra...

No ja juz tez obudzona, Mariczka przyleciała o 7 i krzyczy widzisz spalam cała noc sama, nie bałam sie ciemności...

Ok idę Cosik zjeść jak juz i tak na nogach.. Gofry na sniadanie? Zdecydowanie TAK :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry