reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie w końcu o jakiejś normalnej porze...
My wczoraj zaliczyłyśmy pediatrę bo Juli coś woda z noska leciała a że ona nie choruje tfu tfu póki co to ja nawet z katarem do lekarza chodzę:-D:-D:-D-tak mówi moja mama, ale osuchowo czysto, gardło też więc to chyna efekt uboczny szczepienia, więc wziełąm sobie wolne i dzisiaj jesteśmy w domku...
Na szczęscie Jula pospała do 8 ale ja już o 7 byłam wyspana
laugh.gif
laugh.gif

Po Julci kataru nie widać więc chyba to jednak było poszczepienne....dzisiaj posiedzimy razem w domu, zaraz na jakieś zakupy pojedziemy, a jutro zobaczymy czy będzie mi się chciało wstawać
embarrassed.gif
embarrassed.gif
embarrassed.gif
oj brakuje mi tego lenistwa, wszystko bez pośpiechu...

Kankiya trzymam kciuki że Bianka przekonałą sie do rannego wstawania i przedszkola...

Zapominajka dawaj fotke!!!

Jestem.
Madzienko zdrówka dla Julki. Pewnie masz rację i katar po szczepieniu.
Iggy też mi się zaczął smarkać po 2 dniach w przedszkolu. Ale twardo go wysłałam. Zobaczymy.

Kankiya jak w nowej pracy?

Brzuch to mogę pstryknąc jak w domu będę, gdyż w pracy nie posiadam odpowiedniego lustra...

Cześć kochane:-)

Ja ostatnio miałam trochę latania,myślalam,ze wyjdzie tak,że nie weźmiemy ślubu.
Na szczęście wszystko załatwiłam.Prawie.
Ale ślub będzie:-)

Do tego nie miałam internetu:wściekła/y:

Zapominajko więc ja też czekam na fotkę brzusia:tak: Ach na pewno pięknie Ci z brzuszkiem:-) Jak ja kocham babeczki z brzuszkami ciążowymi:-D Piękne:tak:

Dzien dobry....

Niech juz jest niedziela I zmiana czasu u nas,bo moje dziecie budzi sie o 6:30 maksymalnie 15 minut pózniej i koniec...:/

I koniecznie trzeba jej rolete w końcu zamontować, bo oszaleje...

A tak poza tym, to dzisiaj ma być u nas 13 stopni i slOneczko, wiec około 11 uciekamy na dworek do odwołania:)
A teraz chyba czAs podnieść sie z wyrka...

Aniu super ze wszystko po Twojej mysli sie uklada:)
Zapominajko kochana false czekamy:*
Madziu szalona mamusko... Milego dzionka:-*

Do pozniej kochane:)

Witajcie,
Zapominajko dzięki -jak na razie super,zobaczymy jak będzie dalej;-), wytrwale czekam na fotkę:tak:
Aniu gratulki , macie już termin? no i jakie pomysły na suknie:-)?
Madziu super,że katarek tylko poszczepienny , zdrówka w razie w;-)
Kanuś super,że do was tez sloneczko dotarło no i 13 stopni-bajka, u nas znowu ochłodzenie,ale ważne ,że sloneczko nie ucieklo;-)

Bianka coś zaczeła mi się smarkać od 2 godzin:zawstydzona/y: zaczeły się wyjscia na plac zabaw kolo przedszkola a Bianka biega jak szalona i potem cala zgrzana wraca do sali:zawstydzona/y:

reklama
witajcie...świętujecie dzisiaj??

Przyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!