reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć Kobietki:-)

Najlepsze życzenia z okazji Naszego Dnia:-)

Dziewczyny my mieliśmy termin ustalony już w zeszłym roku.A teraz ksiądz nam powiedział,że nie dostaniemy ślubu bez nauk...
No i trochę musiałam się nachodzić...
Mam nadzieję,że już nie będzie problemów i zostanie 16 czerwca.

Wszystkiego najlepszego kobietki małe i duże !!!
U mnie w pracy zaskoczenie, dostałysmy prezenty od chłopaków, a że jest nas tylko 4 to sie bardzo cieszymy :-).
Pochodziłysmy wczoraj a Majusią trochę po sklepach, kupiłysmy koszulkę skarpetki i rajstopki, ale to kropla w morzu wydatków wiosennych. Najważniejsze buty.
Aniu gratuluję slubu to teraz przygotowania pełną parą :-)
Zapominajko oby szybko te nudności przeszły. Koleżanka jest w piatym miesiącu i na początku nie mogła myc zębów miętową pastą bo od razu wyrzucała z siebie wszystko. Te objawy są dziwaczne :-D.
Miłego dnia, świętujcie

Madzienka my rocznicę będziemy obchodzić tak,jak do tej pory 15 grudnia;-) To jest pierwszy najważniejszy ślub,a teraz to tylko dodatek do reszty.Stresu też nie ma ,bo co to za stres brać ślub z własnym mężem;-)

Kochane KOBIETY duże i te mniejsze, wszystkiego naj naj najwspanialszego z okazji naszego święta:) dużo uśmiechu i kwiatuszkow:*

A ja przeżywam koszmar poranny wczoraj moje dziecie zawitalo u nas o 6:30 dzisiaj o 5:55... To jest jakaś masakra....

Zapomianjko, Madziu, Kankiya zdrowka dla dzieciaczkow:*

Aniu super data, oby przy okazji pogoda była piękna:)

Zanpolo u nas tez MAri z wszystkiego powyrastala.... Ostatnio kupiliśmy jej spodenki jedne, rajstopki, bluzę taka z kapturkiem, kilka bluzeczek.... Ale tez najważniejsze jeszcze przed nami kurtka i buciki... I tez ciagle czegoś brak....

Sciskam kochane w ten piękny ( mimo lejacego sie z nieba deszczu) dzień:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry