reklama

Grudniowe mamusie 2008

Weekendy za szybko mijają. U nas już zapisy na kolejny rok do przedszkola, aż się zdziwiłam że to już czas. Przez to słońe zaczęłam sprzatać w ogrodzie, jak będzie cieplej to trzeba zacząć generalne porządki, a jeszcze dodatkowo zrobić coś na działce (czeka nas mostek i drewniany kibelek- pierwsze budowle :-D) więc na pewno nie będziemy się nudzić.

reklama
Dzień dobry mamuski:)

U nas tez przepiękne sloneczko zagląda w okienka od samego rana, ale na dworku temperatura -4 stopnie....

A ja sie zaraz bede szykowala, bo muszę jechać Cosik załatwić do Toronto... Pól godzi w busie zwariuje tam....

Zanpolo no nie ma zmiluj- kibelek to bardzo wazna "strefa" :)
Zapominajko na bank bedZie dobrze:)

Kochane zyczymy Wam milego dzionka:) sciskamy....

Hej Zapominajka ja dołączę się z malinową...
jak sie czujesz, nadl mdli....??
mało przyjemne te mdłości ale to dobra oznaka...że fasolka rosnie....

Kanus załatwiłaś wszystko?jak minela podróż w busie??

milego dzionka

Witam mamunie:)

Ja dołączam sie rownież z zielona herbatka :)

Madziu dziekuje ze pytasz:* tak wszystko poszło ok, zatwione, wszystko w miare szybko poszło, tylko musiałam czekac na drugi bus bo uciekł mi sprzed nosa...
No i na szczęście nie było juz tak dużo ludzi:)

Zapominajko to jak bedzie z tym brzuszkiem? A dokładnie ze zdjatkiem:*

kana ja naprawdę nie jestem zbyt urodziwa, a brzuch mam wielki z zasady:confused2:

g040.gifpokaż brzuch, pokaż brzuch!!!!!g040.gif

reklama
Witam i ja z pilsnerem na odstresowanie;-) U nas ok tylko Bianka od dwóch dni coś nie chce chodzić do przedszkola:zawstydzona/y: myślę,że to przez poranne wstawanie,bo póżno chodzi spać (wczesniej nie chce) a rano ciężko wstać, chociaż od kilku dni narzeka ,że ktoś ją ciągle w przedszkolu popycha, albo ciagnie za włosy itp:-( bidula jest najmłodsza i najmniejsza w grupie łączonej z czterolatkami i chyba sobie nie radzi:zawstydzona/y:
Zapominajko pokaż swój brzucholek- w ciąży każdy jest cudowny a im większy tym lepszy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry