reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamuśki :-)

Czytam Was codziennie, ale tradycyjnie nie bardzo chce mi się pisać :zawstydzona/y:

A teraz piszę, bo muszę ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mam w planach urządzić pokój Alanowi, z tym, że jest w nim ciasno, bo stoi tam nasze łoże (nie wiem kiedy go weźmiemy z tego pokoju):-(

No i nie mam ŻADNEGO pomysłu :no::-(, nie wiem co lepsze, czy kolorowa tapeta, czy farba, czy to i to, myślałam też o jakiejś komodzie i wiszących nad nią szafkach... błagam dajcie mi jakieś foto, linki cokolwiek ...:-(

Za każdą pomoc dziękuję ;-)

reklama
Dzień dobry:)

Witamy sie 1 marca :) w końcu blisko wiosny, u nas świeci słoneczko i jest troszkę na plusie, aż żyć sie chce:)

Szykujemy sie wlasnie z Mariczka na zajęcia do biblioteki:)
Do pózniej mamuski:*

Ja jestem usprawieliwiona... U mnie dopiero 9:40 :)

Dzień doberek wiosennie:) a przynajmniej samopoczucie mam wiosenne, bo z ta pogoda to jeszcze tak nie bardzo:/

My juz po śniadaniu, MAri jeszcze biega w pizamce... DzisiAj przychodzi do nas Emilka, a wieczorkiem babcia z dziś jem i Kimi:) Mariczka tak sie cieszy, ze juz sie mnie pyta kiedy bedzie ciemno:p

Zapominajko fajniutko tak słuchać serduszk:) cieszę sie ze wszystko dobrze:*
Kankiya no własnie co tam? Ja tez juz o Tobie myślałam....
Vive kciukasy zacisniete:*
Madziu i reszto mamusiek milego dnia kochana:*

No I faktycznie laski coś blado ostatnio prezentuje sie Wasza frekfencja....

Dziękuję Wam jesteście cudowne babeczki:-)
Super mi poszło ,ale cieszę się "po cichu":zawstydzona/y:,bo po ostatnim wydarzeniu boję się czy nastepnego dnia mnie nie zwolnią-masakra jakaś:baffled: w duchu mam jednak nadzieję,że tak mialo byc i poprzednia firma zrobila mi przyslugę,że trafiłam tutaj:-D

Zapominajko jak czytam Twoje posty to mi się też zachciewa maleństwa:-D
Kanus super,że u Was wiosenny humorek i nastawienie;-)
Edee ja nie pomogę w kwestii pokoju sama mam podobny problem i zero pomysłów:zawstydzona/y:
Vive
trzymam kciuki mega moooocno;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry