reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanuś dziękuję:-) To mówisz,że chwalisz go sobie??

U nas pogoda dziś taka,że cały dzien siedzieliśmy w domu.Może byśmy wyszli,ale było strasznie mokro i powietrze wilgotne,a dzieciaki mają mokry kaszel i pewnie by się dopiero rozkaszlały:baffled:
A w weekend ma być 20 stopni:szok: Oby tak było:tak:

Aniu no chwalilam Sobie... Wiesz co ja nie korzystalam z niego non stop, ponieważ my nie mieliśmy swojego samochodu, ale muszę przyznać ze ogólnie, to dość często go używalismy i to czasem na długie podróże i sie sprawdził :)
Teraz używają go moi znajomi i z tego co mi wiadomo rów wiz są zadowoleni...

Oj Reniu dobrze Wam.. Podesli nam troszkę:)

Madziu intensywny dzień:) teraz relaks:)

No a u nas jest Emilka i wlasnie robią chyba przemeblowanie w pokoju, bo czego juz w nim nie ma to.... Hahaha agentki

Ok miłego wieczoru i spokojnej nocki kochane:) Reniu korzystaj ze slonka :)

Witam z kawką:tak:
U nas dzisiaj w miarę ciepło, choć słoneczko schowane za chmurami.
Ale na szczęście nie jestem już tak śnięta jak wczoraj.
Iggy w przedszkolu o dziwo katar ma , ale bardziej go nie rozbiera.

Aniu ja miałam fotelik Roamer King Plus i też byłam zadowolona.

witajcie, witajcie.
Długo mnie nie było, bo tak jakos jak człowiek wypadnie z rytmu pisania, to ciężko potem sie zmobilizowac:zawstydzona/y:, zreszta nie mam za bardzo o czym pisac, dom, praca, przedszkole, szkoła, codziennośc. Coraz częściej mam dosc pracy mężowego i namawiam żeby rzucił to w diabły i poszukał czegoś na miejscu, zobaczymy co z tego będzie. Wogóle to moja połówka tak sie odchudziła, ze szok, ludzie go nie poznają, a ja taka gruba, chyba załapię doła

Aniu, zdrówka dla dzieciaczków i oczywiscie zapraszamy serdecznie jak tylko będziecie w okolicy.

Reniu, zazdroszczę pogody, u nas 6 stopni i wiatr hula.

Madzienko, dobrze że dni takie intensywne, nie masz za dużo czasu tęsknic za meżowym.

Kanusia, jak tam pokój, była demolka czy nie?

Zapominajko, pozdrowionka dla brzusia

Ostatnia edycja:
Bliźniaczku - ja zaczęłam się właśnie dlatego intensywnie odchudzać, żeby nie wyglądać grubo przy Michale. Ma już prawie 30kg mniej. Mi powoli spada waga i wkurza mnie to "powoli". Myślę, żeby ponownie spróbować Dukana i doprowadzić do końca a nie tak jak poprzednio - przerwać w połowie.

Reniu - zazdraszczam pogody:-D

Dziewczyny ja dwa Lata temu wazylam 70, potem codziennie chodziłam na siłownię i przestrzegalam diety, schudlam 10 kilo, teraz żeby to utrzymać nie jem ziemniaków ( no może czasami) i nie mogę jeść po 6 wieczór , jem mniejsze posiłki, wiecej warzyw i owoców. Ale na śniadanie zawsze jem to na co mam ochotę

reklama
ja o odchudzaniu mogę na razie pomarzyć...
Ale po narodzinach zamierzam ostro się za siebie zabrać, bo jestem gruba jak tucznik ;/

Do góry