reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy weekendowo:)

U nas mamy teraz long weekend, Bo jutro jest Victoria Day... Dzien na czesc KRolowej.... Oni tutaj właściwie od wczoraj strzelają fajerwerki... Nie ma ich na sylwestra, ale są w Victoria Day :)

Pogoda wymarzona na długi weekend, od kilku dni mamy zawsze około 25 stopni i samoooo sloneczko:)
Miś mój w pracy, jutro tez chyba idzie... Nuda niesamowita...chodzimy z Mariczka na placyk i do parku.... Moja mama z Henskiem pojechali na wycieczkę MOntreal, Ottawa, Quebeck... Tak pewnie z nimi bym gdzies pojechała chociaż...

A jak tak Wam mija czAsik?

Myszko super zdolniacha z Janosika:) brawoooo:)

U nas upały !!!!
Dzisiaj byliśmy w parku i Victoria miała mega zabawę, jeździła konikiem, ciuchcią i karuzelą była bardzo szczęśliwa - super dzień :)

My dziś byliśmy u mamci. Nakrzyczałam ostatnio na meżowego, że mi auta nie daje, to dziś pozwolił mi poprowadzić swoje ukochane autko - ale tylko w jedną stronę;-)

Za tydzien męzowy się wybiera na toptrendy a ja jadę na weekend do mamy. Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna tak jak dziś.

Hej dziewczyny

Kupę czasu mnie tutaj nie było.
Trochę się działo.
Tata mój był w szpitalu, trzustka mu spuchła do tego stopnia, że był w stanie krytycznym. W czwartek byłam z nim na pogotowiu dali mu kroplówke i wypuścili do domu, a w piatek zawiozłam do do chirurga prywatnie i natychmiast kazał jechać do szpitala, bo lada chwila trzustka mogła pęknąć. Ehhh ... teraz juz jest w domu i czuję się lepiej.

Potem bylismy z Matim u chirurga z siusiakiem bo mu z jednej strony skórka przyrosła, pani doktor mu oderwała skórkę, ale za to teraz nie każe sobie nawet dotknąć siusiaka.

W między czasie mój siostrzeniec poparzył się ogniem, miał poparzenie 2 stopnia i musiał mieć przeszczep. Szczęście w nieszczęście ze Mati nie poszedł za nim bo by mi się spalił.

W piątek w przedszkolu jest "Dzien Matki" :-)
W sobotę wylatujemy do Egiptu i mam mega stresa. Mati zostaje z dziadkami a ja mam nadzieję, że wrócę z tej wycieczki. Juz spać nie mogę.

Pogoda się sliczna zrobiła.

Aaaaa zapomniałabym Mati ma pieska chow-chow . Jest zachwycony, szaleją obydwoje na maksa. Gonią się, przewracają, skakają po sobie :-D

Miłego dnia. Ja siedzę w pracy i piję kawkę.

Agacia zdrówka dla taty!!!! Czasem się zastanawiam jak lekarze mogą podejmować tak pochopne decyzje o wypuszczeniu, wiedząc, że pacjent i tak za chwilę wróci.

Pochwal się fotkami psiaka!!!

Agacia przyjemności na wakacjach ci życzę!!!

Ja miałam dziś pracowity dzionek, a jutro cały dzień w biegu się zapowiada. Z jednej strony nie mogę się doczekać i niesamowicie mnie cieszy, że nareszcie jakaś aktywność zawodowa mi się przytrafiła. No a z drugiej zaczynam tęsknić za sielanką.

Agacia zdrowia dla taty życzę , u nas dzisiaj pada i ma być taki cały tydzień :( , Zapominajko troszkę ci zazdroszczę u mnie tylko sprzątanie haha ale myśle ze niebawem to wszystko zmienię

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry